proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja [info]pretpret kopienā,
@ 2006-10-25 08:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
VID veikto darbību rezultātā cīņā ar algām "aploksnēs" par 25 000 pieaudzis darba ņēmēju skaits
Šā gada deviņos mēnešos Valsts ieņēmumu dienesta veikto nodokļu administrācijas preventīvo un represīvo pasākumu rezultātā (neskaitot auditu uzrēķinus), pēc kuriem darba devēji paši novērsuši pārkāpumus, darba ņēmēju skaits valstī pieaudzis gandrīz par 25 tūkstošiem un iemaksai valsts budžetā nodokļu maksātāji papildus ir aprēķinājuši Ls 4,5 milj.

Rīgas pašvaldības budžeta grozījumos papildu līdzekļi izglītībai, jaunatnes darbam un sportam
Rīgas pašvaldības budžeta grozījumos ievērojami papildu līdzekļi - 10 548 570 latu - paredzēti izglītības, jaunatnes un sporta darba organizācijai galvaspilsētā.

Latvijā notiks trīs pasaules motokrosa čempionāta posmi
Nākamgad Latvijā notiks trīs pasaules motokrosa čempionāta posmi, kā arī pasaules meistarsacīkšu «Grand Prix» posma sacensības spīdvejā.

Latvijas bēbīši pulcēsies kongresā
5. novembrī Rīgas Kongresu namā no plkst. 14:00 līdz 18:00 risināsies Pirmais Latvijas Bēbīšu kongress, ko rīko TV raidījums un vecāku apvienība „Māmiņu klubs” sadarbībā ar vadošajiem Latvijas pediatriem un infektologiem.

Latvijas Zaļā punkta akcijas
Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar Latvijas pilsētu atkritumu apsaimniekošanas operatoriem šoruden veic akciju "Nodod bez maksas nolietotās elektropreces!"

Ivo Fominam jauns radio singls un drīz arī albums
Šonedēļ radiostacijās nonāks jaunākais Ivo Fomina soloprojekta singls «Pārāk daudz».


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?