proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja [info]pretpret kopienā,
@ 2005-06-17 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Depeche Mode atkal Rīgā
Šodien Diseldorfā speciālā preses brīfingā leģendārā grupa „Depeche Mode” tikās ar masu mediju pārstāvjiem un izziņoja savu 2006.gada Eiropas koncertturneju.

3. velobrauciens "No pilsētas uz pilsētu" 2005. gada 2.-7. jūlijā
isiem velofaniem, velomīļiem, velotūrisma atbalstītājiem, aktīvajiem un radošajiem cilvēkiem! Ventspils velotūrisma klubs "JŪRA" sadarbībā ar Ventspils tūrisma informācijas centru, Liepāju un Klaipēdu jau trešo gadu pēc kārtas organizē velobraucienu "No pilsētas uz pilsētu". Brauciena maršruts: Ventspils - Kuldīga - Aizpute - Priekule - Skuodas - Salantai - Darbenai - Sventāja - Rucava - Jūrmalciems - Liepāja - Jūrkalne - Ventspils. Maršruta garums (pēc kartes) - apm. 397 km.

Elvis Mihaiļenko — Eiropas boksa zvaigzne
Jūrmalnieks Elvis Mihaiļenko ir pirmais no Latvijas bokseriem, kurš ieguvis kādu no tituliem profesionālajā ringā — čempiona titulu pussmagajā svarā WBA International versijā. Viņš ir arī Eiropas Savienības čempions pussmagajā svarā un pasaulē visatpazīstamākais no Latvijas bokseriem.

Policija atklāj vairāku miljonu latu "atmazgāšanas" shēmu
Valsts policijas darbinieki pagājušās nedēļas nogalē atklājuši nelegāli iegūtu vairāku miljonu latu legalizācijas shēmu un naudas līdzekļu izkrāpšanu no valsts.

Par pēdējo ziņu. Imho ir slikti, ka tādas shēmas ir, bet labi, ka policija tādas atklāj; kaut arī nevēlēšanās maksāt nodokļus ir diezgan dabiska, it īpaši apstākļos, kad valsts objektīvi un subjektīvi neapmierina iedzīvotāju ekspektācijas, tādas shēmas gan rada negodīgu konkurenci, gan veicina daļu no tiem faktoriem, kas raksturo iedzīvotāju neapmierinātību ar valsti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?