proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja [info]pretpret kopienā,
@ 2006-09-08 15:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
IKP pirmajā pusgadā pieaudzis par 12%
Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šā gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgu laika posmu, pieaudzis par 12%.

Latvijas Dabas muzejā sāksies “Sēņu dienas”
Trešdien, 13. septembrī Latvijas Dabas muzejā sāksies tradicionālās sēņu dienas. To laikā piecas dienas līdz 17. septembrim muzeja apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas sēņu dažādību, konsultēties ar speciālistiem par sēņošanas lietām un piedalīties dažādās ar sēnēm saistītās aktivitātēs.

Vīnogu un vīnu izstāde
No 14. - 17. septembrim Latvijas Dabas muzeja 6. stāva konferenču zālē būs unikāla iespēja iepazīties ar Latvijas vīnogām un vīniem, jo apmeklētājus sagaidīs izstāde “Mūsu vīnogas un vīni”.

Brīvības gatve kļūs drošāka
Lai paaugstinātu satiksmes drošību, vakar tika sākta ceļa drošības barjeru uzstādīšana Brīvības gatves sadalošajā joslā posmā no Juglas ezera līdz Berģiem un no Jaunciema gatves satiksmes pārvada līdz pilsētas robežai.

Lielais piena galds Kalnamuižā
9. septembrī Kalnamuižā tiks klāts lielais piena galds. Piens un tā produkti gan degustēšanai, gan tautas dziedniecībā, gan skaistuma kopšanā. Drosmīgākie varēs iekāpt piena vannā vai pie sertificētas zintnieces uzzināt, kā ārstēt kaites ar piena produktiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?