Seksīgais Signis ([info]mans_psihiatrs) rakstīja [info]ppm kopienā,
@ 2011-02-14 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visām mavkām!
Rakstīju sveicienu Valentīndienā.. rakstīju.. rakstīju un nevarēju apstāties..

ir mirkļi kad gribi ko labu pateikt, bet vārdi, kur paslēpušies – nezini, tomēr citreiz tie birst kā no pārpilnības raga.
Tapēc teikšu tikai vienu-PA PURNU MAVKĀM!

Labrīt.. cik esmu dzirdējis šodien ir Valentīna diena.. ir pieņemts sūtīt bučas mavkām,dot pa purnu , arī bučot klātienē un tad dot pa purnu :) (tas pat noteikti ir foršāk :) )

Es saprotu, ka bara instinkts nav tas pareizākais, tas ir skriet,dot pa purnu un darīt to, ko visi, bet šoreiz man patīk ļauties.. kas gan var būt patīkamāks, pateikt ko skaistu, mīļu ,iepist pa purnu mavkai un pretī saņemt smaidu.. nu un, ka to vari darīt arī citu dienu (dot pa purnu)
.. gribēju pateikt ka man prieks ka TU esi, ka TU esi tāda kāda esi - mīļa, jauka un smaidīga,un zilumainu purnu..

es saprotu ka tu mēdz būt arī kašķīga, riebīga un varbūt pat kaitinoša, bet tad tu cieti dabū pa purnu! vai tad par to šodien iet runa.. arī es mēdzu no rītiem piecelties ar kreiso kāju un iepist tev pa purnu ar labo roku .. un, ja tu zinātu, kā no tevis man patīk saņemt smaidus..

lai nu kā, gribu tev novēlēt priecīgu Valentīndienu, un izteikt cerību ka tev šodien ir labs noskaņojums - tāds, kas liek tev smaidīt un, redzot tevi, atplaukt smaidā arī citiem (ka nesmaidisi,tadu davni ieraugot)..

Nobeigumā vēlējos piebilst, ka tiešām jocīgi tie cilvēki ir būvēti (Darvins otdihaet), bet ziniet, tā tam ir jābūt – ir jābūt mums tādiem, lai gribētos dzīvot. Lai veicās,nah!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?