Karstā latviete ([info]implozija) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2015-04-19 17:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzikas kolekcija CD formātā
Labvakar,

Veicu mājās revīziju un piedāvāju iegūt savā īpašumā savu mūzikas kolekciju - kopā kādi 200-300 diski, lielākoties vienkārši sarakstīti matricās. Roka neceļas to visu izmest ārā pirms pārliecināšanās, vai kādam nevarētu noderēt - varbūt kāds vēl klausās diskus, varbūt var izmantot kādam mākslas projektiņam, vai kāds vienkārši grib paplašināt savus muzikālos apvārsnīšus varbūt negaidītos virzienos vai tml.

Piedāvājumā gan mūsdienu mūzikas klasiķi (piem., pilna kolekcija The Beatles albumu, Velvet Underground, My Bloody Valentine, Mārlijs, Hendrikss, Bjorka, etc), gan 90.to sākuma/vidus indie (Guided by Voices, The Flaming Lips, , Pavement utttt), gan visai daudz postroka (sākot no Mogwai, Slint un GY! BE un beidzot ar Gastr del sol, Ewa Braun, Meanwhile Back in Communist Russia, utt). Daudz dažādu saundtreku, daudz singeru-songraiteru, daudz arī spāņu indīroka un postroka. Daudz "pasaules mūzikas" (piem., Afrobeat, Funk and Fusion in 70's Ghana; The Rough Guide to the music of Hawaii, Mirjama Makeba, Ima Sumaka utttt) un tās moderno atvasinājumu; kā arī triphops slow-core, drusku elektronikas un daudz citu žanru.

Diski ir lielākoties plānie, lielākajai daļai ir izprintēta oriğinālā vāka bilde un iekšpusē dziesmu saraksts. Kādu laiku nav lietoti, līdz ar to daži varētu būt drusku apputējuši, bet lietošanas kārtībā.

Saņemt var dzīvoklī pie Centrālās stacijas, paņemot līdzi kādu palielāku somu. Tā kā lielākoties plānie, īpaši smagi nav. Atnākt pakaļ var šovakar, rīt un varbūt vēl otrdienas pirmajā pusē. Ja ir kāds interesents, ziņu var dot uz kreshbumbeng@gmail.com vai komentāros.

UPD: kolekcija jau pie jaunā īpašnieka, prozīt!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?