Siet sieru

« previous entry | next entry »
Jun. 24., 2016 | 07:13 pm
posted by: spuldziite in pajautaa

Stundu stāvu maisīdama
Nerec mans Jāņu siers..

Kur problēma, ka nekādas sūkalas nedalās (par karstu, par aukstu, karote nav no īstā koka?)
un
kā glābt visu pasākumu? (pacietība? Citrona sula? Alus?)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]hessin
date: Jun. 24., 2016 - 09:24 pm
#

Visticamāk, ka pa aukstu. Man nav termometra, tāpēc es parasti novedu līdz stāvoklim, kad var redzēt, ka piens tūlīt vārīsies.

ja vārās, un nerec, tad klāt citronu vai ko citu skābu (ābolu etiķis, piem.)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jun. 24., 2016 - 10:02 pm
#

Paldies! Aizdzinu otru pusi pēc citroniem un When life gives you lemons, you get cheese!

Atbildēt | Iepriekšējais