pajautaa

Elektroenerģijas tarifi

« previous entry | next entry »
Apr. 28., 2016 | 05:17 pm
posted by: po in pajautaa

Kā svārstās tā "Biržas cena", par kuru Latvenergo konkurents Aeon Energy tirgo elektroenerģiju sirreāli nosauktā tarifa "Mana brīvība" ietvaros?
Pašlaik šī noslēpumainā "Biržas cena" ir gabalu zemāka par visām citām (pat par īpašo piedāvājumu "Dzintariņš senioriem" vai "Gaisma tuneļa galā", kā viņu tur). Ir kaut kur redzami kkādi dati par šo "Biržas cenu" pagātnē? Vai varbūt viņi paši to ciparu katru dienu izdomā?

tl;dr
kur apstīties elektrības biržas cenu ?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Iksirugumta

from: [info]po
date: Apr. 29., 2016 - 11:23 am
#

Pieļauju, ka starpība uz leju un augšu (dārgajos mēnešos) tāpat būs, augstākais, pāris eiro. Interese drīzāk tāda principiāli teorētiska, bet praksē kļūdu šajā sakarā, visticamāk, sev varēšu piedot. Galu galā, ja arī mūsu mīļotā Amerikas Kara ministrija uzspridzinās pretīgo, ļauno Krieviju un biržas cena uzkāps desmitkārt, visi šitie Aeon Hyper Galaxy Energocycling kantori būs spiesti bankrotēt vai celt pat pensionāru tarifus līdz rentablitātei. Tā ka riski ir niecīgi, un ar to biržas tarifu var vismaz nočekot to "Manu brīvību", kuras vārdā sižets nosaukts. Varbūt pāris ietaupīti centi ļaus uz sevi spogulī skatīties kā uz īstu varoni. Kas zina, varbūt pat pavērsies kādas parastajiem ļaudīm liegtas karjeras kāpnes! (Varbūt tas būs pirmais solis uz Volstrītas biržas deju grīdu!)

Atbildēt | Iepriekšējais