dabīgi krāsotas olas
« previous entry | next entry »
Mar. 26., 2016 | 07:26 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa
Vai krāsojot olas ar dabīgām lietām, kas nav sīpolu mizas, bet ir bietes, kurkuma vai kāposti, tiešām olas ir jātur jau savārītā krāsā? Vai, vārot olas, piemēram, kurkumas šķīdumā, es riskēju ar kurkumas smaržu, kuru no virtuves līdz nākamajām Lieldienām neizdabūt?
from: kisswithafist
date: Mar. 26., 2016 - 07:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Mar. 26., 2016 - 07:53 pm
#
nekad (vismaz man) nav devuši :) - un ir izmēģināts viskas iespējamais :)bietes tikai arī nekādā jēgā - viss blāvs... komplektā ar sīpolmizām - jā - intensīvāk :)
(piešauj ūdenim bik etiķi, lai krāsa labāk piekožas un ir intensīvāka)
smuki haki zaļas sanāk, kad mellenes savāra kreptīgi un piešauj kurkumu piem. upenes, ja klāt pietin, ar savu "jepti" iekšā, var izkost smukus musturus un nedaudz arī krāsu dot :)
te piem.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Mar. 26., 2016 - 08:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais