sektors 001

« previous entry | next entry »
Mar. 18., 2016 | 09:02 am
posted by: amberss in pajautaa

Labrīt!Arenā Rīgā ir tāds sektors 001, kur visi stāv pie skatuves.Mani palūdza nopirkt biļeti, bet apmulsu, jo tas stāvlaukums vēl papildus ir sadalīts 3 daļās ar dārgākām, ne tik dārgām un lētākām biļetēm. Vai pareizi saprotu, ka cenu starpība ir tikai attālums no skatuves un varbūt kāds var padalīties, ka ir tanī vidējā daļā.Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]santech
date: Mar. 18., 2016 - 08:25 pm
#

es pirktu lētāko. tāpat koncerta laikā visi saplūdīs kopā. cena nosaka tikai to, cik tuvu skatuvei atradšiies koncerta sākumā. vismaz cik es šito esmu sapratis. un piedzīvojis.

Atbildēt


Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Mar. 21., 2016 - 05:57 pm
#

Atkarīgs no koncerta, dažreiz tas nozīmē tuvumu skatuvei (un tad parasti tas ir kaut kur norādīts, vai 001 sektors vizuāli iekrāsots 3 daļās, ja pērk internetā), tādos gadījumis mēdz būt barjeras un apsargi, un tuvāk par savu barjeru netiksi (vismaz tajos koncertos, kur es esmu bijusi), bet mēdz būt tā, ka vienkārši teiksim pirmās 1000 biļetes ir lētākas, nākamās dārgākas, tad parasti (vismaz Biļešu Servisa mājaslapā) kaut kur norādīts, ka biļetes ne ar ko neatšķiras, lūdzu, vispirms pirkt lētākās.

Atbildēt