Augstākā profesionālā izglītība Dānijā

« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2016 | 03:16 pm
posted by: mvwjq in pajautaa

Kuras no Dānijas erhvervsakademi ir labākās, un kuras - mazāk labas?

Vēlos studēt vienu AP programmu (2 gadus ilga pirmā līmeņa augstākā profesionālā izglītība), kuru, šķietami identisku gan satura, gan mācību metožu ziņā, angliski piedāvā vairākas no tām. Un tā nu nevaru izdomāt, pēc kādiem kritērijiem lai izvēlos, uz kuru lai eju. Varētu jau pēc kaut kādiem reitingiem, ja vien tādi būtu. Lielajos, "respektablajos" globālajos augstskolu rangos šīs skolas, protams, neparādās. Atradu vienīgi šo rangu, bet šķiet kaut kā stulbi izdarīt izvēli, pamatojoties tikai uz to, vai arī uz to kurā pilsētā smukāks rātsnams vai tamlīdzīgi.

Varbūt kādam cibiņam ir personīga studēšanas pieredze kādā erhvervsakademi, uz kuras pamata cibiņš konkrēto skolu noteikti iesaka vai neiesaka kā labu?

Varbūt kāds cibiņš var man arī pastāstīt, kuri Dānijas miesti ir lieliski dzīvošanai, bet kuri - pretīgi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]mvwjq
date: Mar. 15., 2016 - 01:33 am
#

Pastāsti! essentialreading♘firemail.cc
Ko tu tur studēji, un kāpēc tieši tur, un ko ir gadījies dzirdēt, kas citur ir labāk vai sliktāk, un tādā garā.

Par dzīvesvietas dārdzību, ja es strādāju tās 10 stundas nedēļā kaut vai pa minimālo, un līdz ar to arī dabonu stipendiju, kas ir, mūsu naudā, 750, tad es nesaskatu nekādu iznīcinošu atšķirību tajā, vai kojas man maksā 200-300 vai 400.

Rumāņi ir zaibis čuvaki. Poļi gan man nepatīk kā kolēģi. No personīgas pieredzes, nevis tāpēc ka man tāpat vien gribētos reproducēt kādus stereotipus.

Atbildēt | Iepriekšējais