pajautaa

Stundu uzskaites programma darbiniekiem

« previous entry | next entry »
Jul. 31., 2015 | 01:46 pm
posted by: kartona_kaste in pajautaa

Sveiki,

varbūt variet ieteikt kādu alternatīvu/globālu programmu darbinieku stundu uzskaitei?
Līdzīgi kā Desktime.

Paldies jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

E=mc^2

from: [info]kartona_kaste
date: Jul. 31., 2015 - 01:59 pm
#

Piedodiet, nezinu kads pec savas butibas ir pat Desktime. Man vajag programmu, kur darbinieki var uzskaitit stundas, ko pavada darba izpilde pie projekta. Saprotot to, ka darbinieke var but aizmashigs un aizmirst fikset pats, tad programmai jabut maksimali vienkarshai, bet efektivai

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jul. 31., 2015 - 02:12 pm
#

Desktime būtība ir tāda, ka tas tiek ieinstalēts darbinieku datoros, un vadība redz detalizētu atskaiti par to, kuras programmas un kad darbiniekam ir bijušas vaļā, tāpat arī to, kādas lapas ir apmeklētas un, ja pareizi atceros, arī to cik daudz tiek kustināta pele.

Tad attiecīgi var norādīt, kuri no šiem procesiem skaitās produktīvi un kuri nē, un tad tālāk dabūt ārā kaut kādus skaitļus, pēc kuriem noteikt, kurš darbinieks sanāk "produktīvs" un kurš nē.


Cita lieta, ir ja vajag normālu projektu vadības / laika atskaišu sistēmu.

Manā darbavietā (ražojam mājaslapas, ~20 cilvēku kolektīvs) izmantojam Jira - https://www.atlassian.com/software/jira

Vēl ir pieredzē viens vienkāršāks gadījums - ar pāris iesaistītajiem cilvēkiem, kur gribējās bezmaksas risinājumu (tīri lai izmēģinātu, vai kaut kāda laika uzskaite palīdzēs sakārtot un padarīt saprotamāku ražošanas procesu vienā nelielā darbnīcā). Tur pēc nelielas piedāvājuma izpētes nonācu pie tā, ka jēdzīgākais tobrīd šķita Bitrix24 - https://www.bitrix24.com/

Lietot šos visus ir diezgan vienkārši un ielogot laiku nav baigā raķešzinātne, vienkārši jāpierod to darīt un viss. Sākumā jau kādam būs regulāri jāatgādina darbiniekiem to izdarīt.

Atbildēt | Iepriekšējais