antuanete

Jun. 10., 2015 | 01:42 pm
No:: antuanete

Silti iesaku nemēģināt airēt trijatā, ja vien nav mērķis pavadīt uz upes ilgu laiku (esmu redzējusi, kā ar airiem bruņota trijotne to kanoe dzenā no viena upes krasta uz otru :)) Citādi kanoe airēt piešauties var ātri, it sevišķi pa plato Gauju (šaurās un līkumainās ūdenstecēs ir grūtāk, tur krasts baigi ātri pienāk).
Lai arī citi skatās šķībi, tomēr uz ūdens vilkt vesti - gadījumi mēdz būt visādi, ja laiva apgāžas, tad ir labi, ka var pievērsties mantu un aira ķeršanai, nevis pūlēties noturēties virs ūdens (it sevišķi, ja brauc tagad, kad ūdens vēl auksts).
Jebkurā gadījumā, mantas jāpako ūdensdroši - pat bez apgāšanās laiva nenovēršami piešļakstās. Ja nav speciālo ūdensmaisu, tad somā ieliek izturīgu celtniecībai domāto atkritumu maisu, tajā mantas, un galu sien, dubulti pārlokot. Var pašu somu ielikt vēl vienā maisā, bet tas ar garantiju saplīsīs, vairāk domāts, lai soma nenosmērējas.
Kā jau iepriekš minēts, iespēja apgāzties ir niecīga, bet tas tāpat kā ar drošības jostām - 999 reizes nevajadzēs, bet 1000. reizē ļoti noderēs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: