pajautaa

dzīvokļa remonts

« previous entry | next entry »
Feb. 25., 2015 | 03:06 pm
posted by: anima_de_nera in pajautaa

jautājums salīdzinoši nesen dzīvokļa remontu pie/pārdzīvojušiem cibiņiem - cik izmaksāja? zinu, ka viss atkarīgs no materiāliem un prasībām bet šobrīd cik maksā nu tīri darbs - meistars paziņa ar zelta rokām, kas dara visu, meistaru banda no firmas ar smēķējošu brigadieri un čekiem ar pvn utt. ir plāns izremontēt dzīvokli (laikam jau kapitāli), sākt ar vannasistabu piemēram, kur jārauj ārā viss 25gadu vecais ne-remonts. un pēc tam viss pārējais.
dalieties lūdzu iespaidos, pieredzēs (pēc kara visi gudrāki), cenās un varbūt par ieteikumos ar telefona numuriņiem!
lai smuka diena!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

mazliet

from: [info]mazliet
date: Feb. 26., 2015 - 03:49 pm
#

Labāk laikam, ja viens cilvēks dara visu. Man trubas nāca likt viena firma, pēc tam pašu remontu meklēju citu cilvēku, jo santehnikas firma tikai ar trubām darbojās. Trubas savilka nedēļas laikā (nju, man tur bij ko vilkt, ņemot vēra, ka bija jātaisa gan ūdensapgādei, gan siltumam/apsaiste). Trubas lika nedēļu un kaut kādu vienu trubiņu pēc tam medīju mēnesi, lai atnāk pabeidz, meistari ir ļoti aizņemti.

Vannas istabai flīzes, reģipša konstrukcijas sienām, trubām, griestu veidošana, teica divās nedēļās, bet sanāca mēnesis, bet nu tur ko darīt arī uzradās, neskatoties uz to, ka vanna istaba mikroskopiska. Kā meistars teica - tik daudz lūku viņš nekad nav taisījis un visādus "pieejas punktus" slēpis. Kā man radinieki teica - cenu viņš paprasīja adekvātu un nebūt ne augstāko, esot vienkārši paveicies.

Jāpajautā viņam pašam vai viņš taisa arī santehniku - vismaz pārtaisīt viņš pārtaisīja, vispār tāds sakarīgs cilvēks - viss kas viņam padodas, attieksme lieliska, nehaltūrē - vienai sienai viņam kaut kas tur nepatika kā flīzes izskatās, norāva visas nost un uztaisīja pa jaunu (lai gan man ja nepateiktu, es pat neievērotu viņa ievēroto nesakritību), sakot, ka rezultāts ir galvenais. Viņš arī ieteica labus risinājumus - kā paslēpt visas trubas, kā uztaisīt "smuku" vannas istabu -ieteica uztaisīt tādu kā nišu, kurā gaismiņas atsevisķi ieslēdzamas un izflīzēt to ar kādām kontrastainām flīzēm/dekoriem- varu iet vannā un ieslēgt tikai to nišas apgaismojumu - nu, tā - romantiski. Pati neiedomātos, jo man galvenais bija lai ir labāk kā krievu laika mazgātuve. :D

Atbildēt | Iepriekšējais