pajautaa

vešmašīna, viedokļi

« previous entry | next entry »
Nov. 25., 2014 | 12:29 pm
posted by: mufs in pajautaa

Ja jums ir viedoklis - izspļaujiet lūdzu, kādas firmas vešmašīna ir ļ.laba un kāda- galīgs sū.

es te nevaru apreģeļitsa, viedokļi ģimenē atšķiras, neviens ļoti sen nav pircis, a izvēle bezbožno plaša.
(interesējošie parametri - priekšielādes, ekonomiska protams, vēlams seklāka nekā dziļāka, nevaru saprast,cik kg ņemt - jo veļu patīk mazgāt bieži, bet reizēm gribas iebāzt arī ko lielāku,kā piemēram, lielo dūnu segu)
Man ir bijis Indesit un Elektrolux, a vīrs kauko par Samsung runā - bet man liekas,ka viņi taču ražo televizorus,kās smejies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Nov. 25., 2014 - 04:19 pm
#

Ir Hoower, pirkta Vernerā. Strāda jau desmito gadu. Nekad nekas nav bijis jālabo. Nespēju pat iedomāties to dienu, ka d šī varētu tā ņemt un nestrādāt. Vienīgais tik ekonomiska, ja ja mazgā biezas segas un tos 6kg, tad ūdeni šķiet pa maz ņem.

nu tā jau veļasmašīnām klasiski Miele un Whilrpool slaitas labākie ražotāji, Electrolux. Bet tur jāpapēta, kur katrs brends ražo un kam pieder.

Atbildēt | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Nov. 25., 2014 - 05:05 pm
#

Mana Vernerā pirktas Hoower pieredze bija tāda, ka viens režīms atteicās iet jau pirmajos gados, tad ilgi iztiku bez tā režīma (95-grādīgais, laikam- cik ātri viss aizmirstas :D ) Un kad pēc 10 gadiem vēl kaut kas noplīsa, kam vajadzēja remontu, izdomāju, ka nopirkšu jaunu. Tagad jau pāris gadus ir Whirpool. Jūtīgāka, ar 6. prātu, bet nekas, sadzīvot var :)))

Atbildēt | Iepriekšējais