pajautaa

Biešu aukstā zupa

« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa

Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

from: [info]bloodwineroses
date: Aug. 27., 2014 - 09:55 pm
#

Var arī nomizot bietes, sarīvēt tās un tad vārīt. Ūdeni, protams, pēc tam nenolej, bet atdzesētā piemet klāt pārējās sastāvdaļas un ņammā ar karoti krējuma.
Kartupeļus gan jebkurā aukstās zupas variācijā neciešu. Tāpat kā desu. Sinepes gan, maigas, pielieku daudz.

Atbildēt | Diskusija


Truba

from: [info]blondaa_truba
date: Aug. 27., 2014 - 10:29 pm
#

Jes, šitā man vecmamma taisa.
Savāra rīvētas bietes, šķidrums paliek, atdzesē.
Olu, gurķi, lokus, dilles griež pa taisno katram šķīvī un lej virsū zupu. Un krējumu.

Atbildēt | Iepriekšējais