pajautaa

Biešu aukstā zupa

« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa

Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

tante

from: [info]tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:46 pm
#

skatoties cik liela biete :)) no 25 minūtēm līdz pat 50 minūtēm ;)

lai ar mizu vārīta biete būtu garšīgāka, vāri sālsūdenī, lai vieglāk mizotos pēc izvārīšanas aplej vairākkārtīgi ar aukstu ūdeni - es parasti katlu zem krāna pagrūžu uz minūtēm 5 un viss :)

Atbildēt | Iepriekšējais