Biešu aukstā zupa
« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa
Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
from: tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:46 pm
#
lai ar mizu vārīta biete būtu garšīgāka, vāri sālsūdenī, lai vieglāk mizotos pēc izvārīšanas aplej vairākkārtīgi ar aukstu ūdeni - es parasti katlu zem krāna pagrūžu uz minūtēm 5 un viss :)
Atbildēt | Iepriekšējais