Par traukiem un biskvītu
« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2014 | 10:41 am
posted by: invictus in pajautaa
Sveicināti, ēdiena mīļotāji! Plānoju vakariņas, vajadzīgs padoms :)
1) Dažkārt lazanju restorančikos pasniedz nevis šķīvī, bet kompaktā cepamtraukā, kurā ietilpst porcija vienam cilvēkam. Kur Rīgā varētu nopirkt šādus nelielus cepamtraukus, kas domāti vienai porcijai?
2) Kur Rīgā var pasūtīt labu biskvītu pavisam nelielā daudzumā, tas ir, divām saldām mikrotortītēm kādu 7-8 cm diametrā?
Paldies!
1) Dažkārt lazanju restorančikos pasniedz nevis šķīvī, bet kompaktā cepamtraukā, kurā ietilpst porcija vienam cilvēkam. Kur Rīgā varētu nopirkt šādus nelielus cepamtraukus, kas domāti vienai porcijai?
2) Kur Rīgā var pasūtīt labu biskvītu pavisam nelielā daudzumā, tas ir, divām saldām mikrotortītēm kādu 7-8 cm diametrā?
Paldies!
from: holandiete
date: Aug. 3., 2014 - 11:50 am
#
Atbildēt
from: hessin
date: Aug. 3., 2014 - 02:40 pm
#
Atbildēt
from: vacatio
date: Aug. 5., 2014 - 11:45 am
#
Atbildēt
from: mazliet
date: Aug. 9., 2014 - 03:52 pm
#
Biskvīts - ja ir cepeškrāsns, cep pati 2 olas, 2 karotes cukurs, 2 karotes milti.
Olas+cukurs sakuļ ar mikseri (2min) (ar rokām kuļot - ilgāk, bet arī iespējams), pirms likšanas iecilā 2 karotes miltu. Uzzīmē uz cepampapīra 2 vai cik tev vajag rimbuļus un uztecini tur biskīvta masu. Cep 15-20 min vai līdz kamēr redz, ka izskatās garšīgi gatavs.
Aizņem ne vairāk kā 40 minūtes kopā ar bļodas un miksera mazgāšanu. Ātrāk kā iet uz veikalu un meklēt kur tos var nopirkt.
Esmu redzējusi tanti, kas biskvītu cep uz pannas - vienkārši vāku virsū un no abām pusēm. Neesmu mēģinājusi, bet tas arī ir variants, ja steizami vajag biskvītu, bet nav cepeškrāsns.
Mikrotortītēm vispār var nekrāmēties ar biskvītu, sasmalcini visparastākos cepumus (vai glaunāk- Selgu), pieliec nedaudz kausēta sviesta, lai turas kopā, ja cepumi lētāki, tad var pielikt kādu esenci,lai garša lābāka, un klāj apakšā minitortītēm un pamats gatavs.
Atbildēt