Jun. 2., 2014 | 03:20 pm
No:: antuanete
Ja ir vēl kaut kas ēdams, tad rēķina 100-150 g gaļas uz cilvēku, ja šašliks pamatā, tad var rēķināt līdz 200 g (bet tas tiešām ir krietni daudz).
Gaļas neēdājiem - dārzeņi, tos apviļā eļļas un garšaugu maisījumā un cep uz iesmiņiem (paprika, tomāti, sīpoliņi, baklažāni), arī šampinjoni vai kādas no lielajām sēnēm. Grilsiers ir garšīgs, ir tāds kartona paciņās, jau ar panējumu, tikai nezinu, kuros plauktos veikalā jāmeklē.
Gaļas neēdājiem - dārzeņi, tos apviļā eļļas un garšaugu maisījumā un cep uz iesmiņiem (paprika, tomāti, sīpoliņi, baklažāni), arī šampinjoni vai kādas no lielajām sēnēm. Grilsiers ir garšīgs, ir tāds kartona paciņās, jau ar panējumu, tikai nezinu, kuros plauktos veikalā jāmeklē.