antuanete

Jun. 2., 2014 | 03:20 pm
No:: antuanete

Ja ir vēl kaut kas ēdams, tad rēķina 100-150 g gaļas uz cilvēku, ja šašliks pamatā, tad var rēķināt līdz 200 g (bet tas tiešām ir krietni daudz).

Gaļas neēdājiem - dārzeņi, tos apviļā eļļas un garšaugu maisījumā un cep uz iesmiņiem (paprika, tomāti, sīpoliņi, baklažāni), arī šampinjoni vai kādas no lielajām sēnēm. Grilsiers ir garšīgs, ir tāds kartona paciņās, jau ar panējumu, tikai nezinu, kuros plauktos veikalā jāmeklē.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: