apdrošināšana zobārstniecībai

« previous entry | next entry »
Apr. 9., 2014 | 04:59 pm
posted by: kaukau in pajautaa

kas tās par apdrošināšanām, kas apmaksā zobārstniecību? es esmu slinka uz rakāšanos un salīdzināšanu, tāpēc reklamējiet savējos!! :) ideālā variantā es gribu iebāzt degunā polisi un teikt, lai labo visus žokļus no A līdz Ž, ieskaitot - man kā krokodilam caurie zobi, šķiet, aug 2 rindās, un maksāt pēc iespējas mazāk, tas ir, ĻOTI MAZ.
kaut kas tāds vispār eksistē? tas ir atkarīgs no polises vai arī no zobārstu kantoriem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]sursurs
date: Apr. 9., 2014 - 06:11 pm
#

Paggad mums bija Balta - sedza 75%. Tas laikam skaitās aš maximālais %, ko sedzot.
Kā jau minēja - uzņēmums, kad pērk polisi darbiniekiem, katram apdrošinātājam lielākoties ir varianti, tik piemaksājot būs tas iekšā, tik - šitas (nu tur zobārsti, zāles, sports, utt.).
Plus kā jau minēja - ir pozīcijas, ko nesedz - pašai ir sanācis kašķēties, lai apsauc pozīciju "vienreizlietojamie cimdi un materiāli" kkā citādāk, lai man to polise apmaksātu - nu vismaz kaut vai 75% no tā.
Par kantori - lielākajiem apdrošinātājiem (Balta, piem.) ir līgumi arī ar lielākajiem zobārstniecības kantoriem.
Bet nu piem., tai pašai Baltai - apmaksā zobu rentgenu atsevišķi, bet neapmaksā kkādu speciālu rentgenu, kur vienā reizē nofočē visus zobus ar visām saknēm, utt. kaut kādas tur speciāas oderes plobmēm neapmaksāja. Turklāt labojot jau ārsts to bieži nemaz nezina. Viņš tik labo. Nevar tā, taisa citādi (man bija problēma saplombēt vienu, jo bija cieši tie zobi), tikai beigās izrādās, ka kkādu parastu štruntu, kas tur vajadzīgs apmaksā, bet šajā gadījumā kkādu neparastu štruntu neapmaksāja Balta, utt..

Atbildēt