Apr. 2., 2014 | 11:28 am
No:: antuanete
Kāda tā pļurza sanāca - tā, it kā krējums būtu sagājis sviestā un atsulojies? Varbūt bija sakults līdz galējai robežai un, kad pievienoji vēl kaut ko, pie tam nedaudz skābu, tā sagāja sviestā un sūkalās? Skat. piemēru http://www.fotoreceptes.lv/putukrej ums.html
Tas ir vienīgais, kas nāk prātā; pašai nekad tā nav gadījies, tiesa gan, es nekad nekuļu putukrējumu līdz TIK stingrām putām, ja sanāk šķidrs, tad pārsvarā tāpēc, ka nav pietiekami sakults.
Tas ir vienīgais, kas nāk prātā; pašai nekad tā nav gadījies, tiesa gan, es nekad nekuļu putukrējumu līdz TIK stingrām putām, ja sanāk šķidrs, tad pārsvarā tāpēc, ka nav pietiekami sakults.