antuanete

Apr. 2., 2014 | 11:28 am
No:: antuanete

Kāda tā pļurza sanāca - tā, it kā krējums būtu sagājis sviestā un atsulojies? Varbūt bija sakults līdz galējai robežai un, kad pievienoji vēl kaut ko, pie tam nedaudz skābu, tā sagāja sviestā un sūkalās? Skat. piemēru http://www.fotoreceptes.lv/putukrejums.html
Tas ir vienīgais, kas nāk prātā; pašai nekad tā nav gadījies, tiesa gan, es nekad nekuļu putukrējumu līdz TIK stingrām putām, ja sanāk šķidrs, tad pārsvarā tāpēc, ka nav pietiekami sakults.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: