Spice girls, spice boys

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2014 | 10:55 pm
posted by: huinja in pajautaa

Labvakar!
Uz visādu šausmīgu un dramatisku ziņu fona vēlējos apjautāties psihonautiem un tiem, kas pazīst kādu, kas pazīst kādu, sekojošu lietu:

Kas, ellē ratā, notiek ar tiem spaisiem? Ko viņi tajās bodēs tirgo, ka visi sprāgst kā mušas? "Manos laikos" (pirms pāris gadiem) no spaisa vai nu bija vienkārši sūdīgi, vai arī bija savādas, parasti nepatīkamas, halucinācijas (cik dzirdēts). Kas tagad ir par destruktīviem jaunievedumiem, vai arī sprāguši ir vienmēr, tagad tikai sākusies ažiotāžiņa? Vai arī vnk bērni nezina mēru?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

from: [info]po
date: Mar. 29., 2014 - 04:01 pm
#

Pirms gadiem, nezinu, pieciem vai sešiem, vai kad viņš tur parādījās, bija samērā OK. Varbūt biš rupjāks/murgaināks par zāli, bet panesami.

Tālāk atliek tikai spekulēt. Varbūt aizliegumu rezultātā jaunie savienojumi nav tik labi pārbaudīti (hvz). Varbūt sīkie tiešām vnk bliež dafiga. Zāle nav toksiska, līdz ar to moška kāds, kurš pieradis pārpīpēties zāli, nopīpē tādu pašu blāķi spaisa, kurš [nezinu - varbūt] ir toksisks un tiešām kko tur atindē, kamēr tāds pats daudzums zāles paliktu bez sekām. Bet pagrūti šim noticēt, jo zāle taču ir tāds ļaunums, ka fig tu dabūsi, kamēr spaiss ir likumīgā, sīčiem pieejamā alternatīva - gan jau ka vairums tikai spaisu pīpējis un zina, kā pīpēt.

Nu, un vēl neaizmirsīsim, ka valsts ir melu aparāts, līdz ar ko, visticamāk, iespaids, ka "visi sprāgst kā mušas" ir krietni pārspīlēts. Moš pāris čaļi nomiruši - nezinu skaitļus - bet gan jau ka ne tie 50 000 (piemēram), kuri reāli šito katru nedēļu pīpē.

Atbildēt