pajautaa

austiņu problēmas

« previous entry | next entry »
Feb. 2., 2014 | 12:43 am
posted by: ulvs in pajautaa

Saplisa austiņas pie jack-spraudekļa (tur jau iepriekš čakarējās, tāpēc zinu, ka vainīgs ir jack's) - skan tikai 1 auss. Nogriezu jack'u no citām austiņām un nogriezu savām jack'u, lai varētu pielikt klāt citu austiņu jack'u. Beigu beigās ablomījos, jo to citu austiņu jack's ir ar citādākiem vadiņiem, nekā šis. Nofočēju, lai uzskatāmāk. Tātad, kurš vadiņš jāsaliek kopā ar kuru, lai viss darbotos? Austiņas (tās, ko laboju) ir ar mikrofonu, bet mikrofona vads ir atsevišķss (to nevajag aiztikt, un neaiztieku). Otras austiņas - visprastākās. 

Mulsina, jo pārāk daudz vadu. Tas jack pa kreisi ir no sūdīgajām, vecajām austiņām. Tas pa labi ir no tām, ko cenšos salabot. 


# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

aan jau ka par vēlu, bet

from: [info]sursurs
date: Feb. 2., 2014 - 08:46 am
#

es tītu varus abus kopā un pretī saķimerētu ar varu pretī. A zaļo/sarakano - vienu zaļo ar zaļo, otru zaļo - ar sarkano.. ja tur ir kkāds stereo, tad sliktākajā gad. tas vnk skanēs pretējās ausīs, kā paredzēts..
Bet nu jālodē gan nav - pietiek ar izoleni šitādiem vadeļiem.. Nu venīgi, ja to vietu taisies baigi raustīt...

Atbildēt | Diskusija


Re: aan jau ka par vēlu, bet

from: [info]amatieris
date: Feb. 2., 2014 - 09:12 am
#

Uhu, pietiek ar izoleni. Tas nekas, ka ulvsa bildē izskatās, ka tie dažādkrāsu vadiņi ir bez izolācijas un iet tieši blakus - tātad ir lakoti.
Ir veidi kā laku noņemt ar lodāmuru, un, ja jau lodāmurs izvilkts un uzkarsēts, var arī pielodēt, ne?
Diemžēl tie veidi nav īsti saprātīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais