pajautaa

Himalaju rozā sāls.

« previous entry | next entry »
Nov. 25., 2013 | 03:58 pm
posted by: wensdy in pajautaa

Labdien!
Kur un kāda ražotāja Himalaju rozā sāli jūs ieteiktu iegādāties? Tādu, ko drīkst iebērt ūdensglāzē un iedzert.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

dindin

from: [info]aiz
date: Nov. 25., 2013 - 04:14 pm
#

TIGER. Par pāris latiem :)

Atbildēt | Diskusija


gribu_gribu

from: [info]gribu_gribu
date: Nov. 25., 2013 - 07:52 pm
#



Kādēļ jādzer sāls?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


wensdy

from: [info]wensdy
date: Nov. 25., 2013 - 08:33 pm
#

sanāk minerāliem bagāts ūdens - minerālūdens

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]
date: Nov. 25., 2013 - 09:25 pm
#

Rimi pārdodās lielā plastmasas bundžā ap pāris latiem. To arī izmantojam. Vienīgais tas ir raupjais sāls, izmantojam elektriskās dzirnaviņas vai piestu, lai saberztu pulverī. Kad vāra kaut ko, tad beram klāt nesaberzto. Nu tā kaut kā. Un starpcitu, cukura vietā- medu. Tad ir izmukts no abām baltajām nāvēm :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]
date: Nov. 25., 2013 - 09:29 pm
#

P.S. Tā vienkārši pliku ar ūdeni nedzeram, jo jau ēdienam liekam klāt, takā nav vajadzības vēl atsevišķi dzert.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]varmaaka
date: Nov. 26., 2013 - 12:48 pm
#

Medum saldums ir no fruktozes un glikozes, kas pārstrādājas vēl ātrāk par balto galda cukuru. Kādā veidā cukura lietošana cukura vietā ir izbēgšana no cukura?

Atbildēt | Iepriekšējais