pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

from: [info]dzeina
date: Okt. 24., 2013 - 10:34 am
#

Bujabēze nav iedomājama bez safrāna, vairāki kariji arī. Bet principā var likt klāt jebkam, kur ir dzīvnieku pasaules olbaltumvielas. Vegānos ēdienos varētu būt jāpiesargās, no otras pues, piemēram, turku zirņiem būs ok. Dod smagu, saldenu smaržu un attiecīgu piegaršu. Vērts pirkt tikai drīksnās.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 07:25 pm
#

kas ir Bujabēze? piemēram jēra ciskai ja gribu pielikt velos, tad vnk jāsaberž un jāiesmērē vai arī tā paša cepeša tauciņus jāpatur un tad jāpārlej cepetis? Kā būs labāk?

Atbildēt | Iepriekšējais