pajautaa

chineese food

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2013 | 06:02 pm
posted by: smille in pajautaa

Sagribeejas pasutit kaadu kjiiniesheedienu shovakar uz maajaam. Kur buutu vislabaakaa kvalitaate & normala izmera porcijas? Principaa der ari citi austrumu eedienu ieteikumi. Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]blue
date: Okt. 19., 2013 - 08:11 pm
#

honkonga?

thali kādreiz bija foršs,nezinu,kā tagad. (bet ne ganbei,tur kkāda sintētiska garša visam)

Atbildēt | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Okt. 19., 2013 - 09:19 pm
#

Thali un ganbejiem īpašnieki, manuprāt, ir vieni un tie paši ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Okt. 19., 2013 - 11:40 pm
#

Bet receptes ta atšķiras :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]blue
date: Okt. 20., 2013 - 01:12 am
#

no tā neizriet,ka garšo vienādi

Atbildēt | Iepriekšējais