Portugāle

« previous entry | next entry »
Okt. 7., 2013 | 08:37 am
posted by: gaujard in pajautaa

Sveiki! Varbūt kādam ir pieredze un kāds varētu ieteikt galamērķi ceļojumam, kas atbilstu šādiem kritērijiem:
mērķis: neaktīva atpūta pie okeāna (pludmalēs) Portugālē, lokācija: vēlams, protams, pie vai netālu no okeāna, vēl jo labāk, ne pārāk tūristiskos ciematos, dzīvošana vēlams viesu namā vai chambre d'hôtes, būtisks faktors ir garšīgi paēst kā vietējiem, svaigus okeāna mošķus utt.

Upd.: mērķis ir braukt ar avio uz Porto vai visdrīzāk Lisabonu. Iespējams, īrēt auto, bet, ja uz kādu no iepriekš minētajiem kritērijiem atbilstošu vietu var aizbraukt ar sabiedrisko, tad vēl jo labāk. Un, jā, Portugālē iepriekš nekad nav būts. Iedomājos kaut ko skaistu un siltu :)

Upd 2.: paldies par ieteikumiem!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

from: [info]blue
date: Okt. 7., 2013 - 09:50 pm
#

hmm,fair enough,tādā gadījumā teikšu tā: dzīvojot hotelī 'memmo baleeira',es varēju skraidelēt plika pa pludmali (un tas nav kaut kas,ko es tā vienkārši daru - te nebija gandrīz necik cilvēku apkārt :D) un nemēģināt uzrunāt nevienu ārpus mazā hoteļa,jo visi ir vietējie un neviens nerunā angliski. :) + dusmoties uz līdzbraucējiem,kuri ļoti garšīgi ēda tikko izķeksētus no ūdens jūrasproduktus un vietējo true portugāļu ēdienu - ne viens,ne otrs man neiet pie sirds (posta autors minēja to kā faktoru)

diezko tūristīgi nebija :)

Atbildēt | Iepriekšējais