pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 16., 2013 | 09:23 am
posted by: klusais_okeans in pajautaa

Labrīt!

Pēc jūsu pieredzes - vai dodoties uz Maskavu ir nepieciešams lielāko daļu naudas samainīt uz rubļiem vai arī ~visur ir iespējams norēķināties ar Latvijas banku izsniegtajām kredītkartēm? Neņemot vērā, protams, ka kaut kādu sīceni skaidrā tāpat vajag.

Paldies jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

osinsh

from: [info]osinsh
date: Sep. 16., 2013 - 09:41 am
#

Labāk kautko samaini, bet tā bankomāti ir. Pastāstīšu joku: iegāju reiz normālā RIMI lieluma veikalā, saliku pilnu grozu un tad pie kases mani nolamāja, ka devu kredītkarti. "Vy čto, v supermarkete kakom-to?!". Tā kā vienmēr vajadzētu uzmest aci, vai pieņem. Un tas nebija desmit gadus atpakaļ ;)

Atbildēt


from: [info]dzeina
date: Sep. 16., 2013 - 11:00 am
#

Samaini gan. Pretējā gadījumā atrausies nereālas banku komisijas, ne tikai izņemot naudu bankomātā, bet arī norēķinoties veikalos.

Atbildēt | Diskusija


zanzibra

from: [info]nebukadnecars
date: Sep. 16., 2013 - 01:07 pm
#

Samainīt, protams, ir jēdzīgāk.

Par tām komisijām, man nācās augustā ņemt naudu ārā divās vietās plašajā Krievzemē, vienreiz ņēmu Maskavā 500 rubļus, bet otrreiz Krievijas vidienē ņēmu ārā 1000 rubļus no bankomātiem. Abas reizes komisijā paņēma ~2.20 LVL. It kā daudz, bet tajā pašā laikā biju rēķinājusies, ka komisijās varētu aiziet kāds piečuks par katru reizi, turklāt, šķiet, ka komisija nemainās, atkarībā no izsniegtās naudas summas. Jāpiebilst, ka man ir Swedbank karte un vienreiz ņēmu no "Sberbank", bet otrreiz no kaut kāda pavisam kreisa bankomāta Maskavas metro.

Atbildēt | Iepriekšējais


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Sep. 17., 2013 - 06:32 pm
#

var mainīt, var nemainīt, bet es nejutos ērti, zinot, ka lielāka naudiņa somā

Atbildēt