ko man tagad darīt

« previous entry | next entry »
Aug. 22., 2013 | 11:41 am
posted by: 28 in pajautaa

Mēnešiem (ja ne jau gadu), mocos ar tādu problēmu, ka ļoti kasās pakausis, kasās tā, ka tūliņ, tūliņ kokā uzrāpšos un pakāršos. Kasās apmēram dienu pēc matu izmazgāšanas, nekasās tikai tad, kad mati ir slapji un tikko kā izmazgāti.

Mati ir gari, utis man nav, matu tips - taukains. Matu šampūni ir lietoti dažādi - tādi, kurus vidējais latvietis var, protams, atļauties.

Kas tā varētu būt par problēmu? Jums tā arī ir?... Varbūt man rasā jāsāk mazgāties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Aug. 22., 2013 - 01:04 pm
#

izpēti sava šampūna sastāvu. ja tur ir Sodium Laureth Sulfate (SLS) vai ja tas ir diezgan tuvu saraksta sākumam, pamēģini nomainīt uz tādu, kur tā nav vai kur tā ir mazāk (ļoti maz ir Dzintara produkcijā). SLS var ļoti kairināt galvas ādu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]blue
date: Aug. 22., 2013 - 01:36 pm
#

SLS un SLES,abi draņķi,un vēl virkne ingridientu. laboratorijās,testējot jaunus produktus uz toksiskumu,SLS izmanto kā mērauklu - ja rādītāji tuvi tam,tad no no :D

aizej uz bb factory lāčplēša ielā,viņiem ir šampūnu un kondicionieru bāzes. tās var lietot tāpat,var likt arī klāt kaut ko ekstra,visādas tur ēteriskās eļļas un ko vēl ne. pirmoreiz pērkot iztērēsi kādus 8 latus uz abiem (šampūnu un kondicionieri),bet saglabā pudelītes,un tad varēsi lētāk pirkt vnk maisiņā un piepildīt tās pa jaunam.
es jau kādu gadu pusotru lietoju tādus,un mati ir super veselīgi,un ar laiku lēnāk kļūst netīri utt. taisīju pat ķīmīskos ilgviļņus un mati tāpat primā veselīgi.
ja tev rodas jautājumi,tevi tur uz vietas arī nokonsultēs

Atbildēt | Iepriekšējais