pajautaa

klientu kartes - viss vienā

« previous entry | next entry »
Aug. 16., 2013 | 02:16 pm
posted by: lavendera in pajautaa

Kamēr biju prom, kaut kur Dienā esot bijis raksts, ka pēc pāris gadiem visas lojalitātes karšu kaudzes aizstās viena pati kartīte, bet es to rakstu nevaru atrast.
Būtu jau smuki, vai ne?
Gūglējot savukārt atradu, ka jau tagad esot iespēja iepirkties ar lwallet aplikāciju. Vai no klātesošajiem kāds to reāli lieto? Un vai vispār tā aplikācija nav ideāla iespēja superīgi izspiegot klienta paradumus? (Kartes ta man bezmaz katra ir uz fiktīva vārda, izsekot nav iespējams; turpretī mobilo telefonu nenoviltosi.)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Aug. 16., 2013 - 03:00 pm
#

Ir tāds LV projekts - http://www.walmoo.com/, kas arī kaut ko tādu gribēja bīdīt cauri.

Es uz šo pagaidām skatos skeptiski, jo lai tas aizietu, tai sistēmai ir jāatbalsta vismaz viens liels un populārs uzņēmums katrā no vismaz dažām pakalpojumu grupam. Piemēram, tur jau strartā ir jābūt Rimi un Statoil vismaz. Ja tā nav, tas neies.

Otra lieta - kamēr tas nav aizgājis, tikmēr jauniem spēlētājiem no šī nav baigās jēgas, jo lojalitātes karšu viens no uzdevumiem ir panākt, lai pircējs ierodas tieši tajā veikalā, kurā viņam ir karte ar kaut kādiem bonusiem. Tāpēc nevienam nav izdevīgi, ka cilvēkam ir konkurentu karte. Kamēr tās kartes ir no plastmasas un aizņem vietu, tikmēr cilvēks tomēr nēsās līdzi to karti (ja vien nebūs students vai santīma mīlētājs), kurā veikalā viņam patīk, un ja būs jāizvēlas, ies tieši uz to, kura karte būs līdzi. A ja viņam ir visas kartes vienā, tad principā vienalga, kur iet, un nekādas jēgas dot to karti un bonusus nav.

Atbildēt


andalusia

from: [info]andalusia
date: Aug. 16., 2013 - 04:05 pm
#

ir daudz app'u , piem stampfeet un liidizigi kas buuveti shadam mekim, emsu izmeginajusi dazhus (ieksh UK), isti netsradaa, jo vienalga ietver loti limitetu pakalpojumu sniedzeeju klaastu, bet es domaju, tas ir laika jautaajums, 4s aifona jau bija iebuuveetaa passbook opcija shim merkim, bet neemsu satikusi nevienu, kas to lieto..

Atbildēt