pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2013 | 02:33 pm
posted by: alisons in pajautaa

Sakiet, lūdzu, kā rīkoties. Dzīvoklī jau otro nedēļu nav silta ūdens. Iemesls - 3. stāva kaimiņš aizbraucot vai nomirstot ir atstājis vaļā siltā ūdens krānu un appludinājis otrā stāva dzīvokli, tāpēc ūdens atslēgts visai kāpņutelpai. Interesējos namu pārvaldē, tur atbildēja, ka policijai iesniegums uzrakstīt un vairāk viņi neko darīt nevarot.

Vai tā tiešām var būt, ka policija vairāku nedēļu laikā nevar atrast 2 sirmgalvjus un taksīti?

Bet ja silta ūdens vietā būtu gāze vai aukstais ūdens, ko tad, arī gaidītu vairākas nedēļas? Varbūt kādam cibiņam ir līdzīga pieredze?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]po
date: Aug. 8., 2013 - 02:50 pm
#

Reiz bija jāmaina stāvvads. To var izdarīt tikai tad, ja visi mājā. Protams, kkādos dzīvokļos vnk neviena nebija. Kamēr neatradās, tikmēr neko nevarēja iesākt, jo idiotiskā kārtā mūsu sociālistiskajās ēkās piekļuve kopējām komunikācijām šinī gadījumā notiek no privātīpašuma puses, kur nekas cits neatliek, kā cienīt otra tiesības un nelauzt tās durvis. Protams, vienmēr jāskata samērīgums un tā, bet arī policija nedrīkst vnk ielauzties svešā dzīvoklī, ja nav pietiekama pamata. Un par to tad droši vien lemj mūsu kūtrās tiesas.

Atbildēt | Diskusija


t

from: [info]tiga
date: Aug. 9., 2013 - 11:09 am
#

draudzenei reiz applūda dzīvoklis, augšējā dzīvokļa īpašniekiem esot ārzemēs. pārvaldnieks + attiecīgās instances uzlauza appludinātāju durvis, pēc tam tika uzlikta cita atslēga un informēti dzīvokļa iedzīvotāji. Sanāk, ka viss atkarīgs no konkrētā pārvaldnieka.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]po
date: Aug. 9., 2013 - 01:03 pm
#

Teiksim tā: izlauzt varu kaut vai es. Pēc likuma - nedrīkst neviens. Pohuj likums, ja ārkārtas situācija: visi ir cilvēki, visi sapratīs - bija avārija, bija jānovērš, un bojāto durvju saimniekam lieko kaitējumu var kompensēt. Galu galā - ja tev nepieciešamā infrastruktūra/komunikācijas kaut daļēji pieder kādam citam, tad jārēķinās ar reizēm, kad vienīgais veids, kā tikt pie tā lietošanas, būs kaut kāda veida samaksa.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]varmaaka
date: Aug. 8., 2013 - 03:02 pm
#

Appludināja reiz dzīvokli. Neko nevarēja darīt, kamēr kaimiņi nāca pie prāta un atvēra durvis meistariem.

Atbildēt