pajautaa

psychoskype

« previous entry | next entry »
Jul. 25., 2013 | 09:55 am
posted by: neoplasm in pajautaa

sveikiņi!
ir vajadzība pēc laba psihoterapeita. īpašā vajadzība ir tāda, ka terapijai būtu jānotiek caur skype, jo potenciālais pacients neatrodas latvijā.
internetos jau visu ko var atrast, bet šoreiz interesē ieteikumi no persōnīgās pieredzes.
ir vajadzīgs tiešām sakarīgs psihoterapeits, jo runa ir par smagām emocionālām traumām.
padalieties arī ar informāciju par izcenojumu, lūdzu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jul. 25., 2013 - 02:46 pm
#

jā, tāpēc ir noderīgi, ja var palasīt par katru konkrēto terapeitu kaut ko internetos, jo daudzi ir drīzāk psiholōgi nekā terapeiti un palīdz vairāk cilvēkiem, kam grūtības darbā vai skolā. šajā konkrētajā gadījumā ir vajadzīgs kaut kas krietni intensīvāks un nevaru teikt, ka pati par psihoterapiju krītu un ceļos, bet palīdzība ir vajadzīga un nekā nedarīšana būs tikai sliktāka.

katrā ziņā paldies par ieteikumu, ņemšu vērā arī CBT iespēju. šeit gan nav iesaistīta trauksme, bet gan daudzi citi dažādu smaguma pakāpju simptōmi, kas liecina par problēmas pieņemšanos spēkā. un piekrītu arī, ka ir problēmas, kuru risināšanā var iztikt ar pašdarbniecisku literatūras pētniecību un reflektēšanu, bet ir arī tādas, kurās bez profesionālas palīdzības diemžēl neiztikt. protams, ka eksperimentēt ar savu psihi nevienam negribas un noteikti nevajag, bet šoreiz ir tā, ka jāmeklē tā profesionālā palīdzība, lai arī cik apšaubāma šobrīd liekas tās iedarbība. labāk mēģināt nekā nemēģināt.

Atbildēt | Iepriekšējais