pajautaa

Meklē aculieciniekus!

« previous entry | next entry »
Jun. 1., 2013 | 10:57 pm
posted by: enux in pajautaa

Meklē aculieciniekus!
(pārkopēta informācija)

Vakar ap plkst 10.30 no rīta Rīgā, Lomonosova ielā 6, netālu no Ekonomikas un Kultūras augstskolas zem mācību mašīnas paskrēja kaķēns, mašīna nobremzēja un kaķēns veikli ielīda motora telpā. Kad piesteidzos klāt auto instruktors jau bija atvēris motora pārsegu. Kaķēns bija noslēpies. Centos saprast, kur viņš ielīdis. Instruktors dauzīja ar rokām pa motoru, lai izbaidītu kaķēnu laukā. Teicu, lai tā nedara, aicināju instruktoru kopīgi nostumt mašīnu malā un turpināt kaķēna meklēšanu tuvāk pie ietves, jo atradāmies ceļa vidū, kur pa abām pusēm brauc mašīnas un , ja kaķēns izbītos, tad skrienot uz vienu vai otru pusi tas pakļūtu zem braucošo auto riteņiem. Instruktors nebilda ne vārda, likās , ka viņam par katru cenu pēc iespējas ātrāk jātiek no kaķa vaļā, lai var turpināt savu nodarbību. Teicu, ka izsaukšu glābšanas dienestu, tad pēkšņi instruktors aizcirta motora pārsegu, iekāpa mašīnā, piedarbināja motoru un sāka braukt, pēc pāris metriem kaķēns pilnībā sakropļots izkrita no motora, vēl dažas sekundes raustījās agonijā un tad nomira.

Ļoti lūdzu atsaukties to meiteni (mācekli), kura atradās mašīnā vai kādu citu, kurš varbūt piefiksēja mācību auto numuru vai uzrakstu uz mašīnas , kas liecinātu par piederību kādai autoskolai!!! Biju tādā izmisumā un šokā, ka diemžēl šīs detaļas neatceros!!!
Vēlos noskaidrot instruktora vārdu/uzvārdu, lai rakstītu iesniegumu policijā par kaķēna apzinātu nogalināšanu !
Ja kādam ir kāda noderīga informācija, rakstiet vēstulēs.
Arta Krūmiņa

Ja nu kas, rakstīt šim cilvēkam http://www.draugiem.lv/user/4249587/

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {32}

ieva

from: [info]ievapasaule
date: Jun. 2., 2013 - 12:20 am
#

vienīgi tas laikam nebija vakar, bet pirms ilgāka laika - draugiem.lv dienasgrāmatas datums ir 23. maijs, tā kā varbūt īstais datums tad ir 22.05.

Atbildēt