pajautaa

foto tapete?

« previous entry | next entry »
Mar. 30., 2013 | 06:57 pm
posted by: flog in pajautaa

veram valja veikalu. drebes. visiem. aiz kases nepiecieshama foto tapete...ak dies jau kuru dienu un stundas malju fotolia.com bet rezultatu nekadu.

varbut kadam ir kadas labas idejas. kkas florals, abstrakts johaidii...man tas pukjes jau gar acim griezhas! varbut tev ir kada ideja draudzinj?
tak sabiedribas viedoklis svarigs.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 30., 2013 - 08:24 pm
#

nezinu, cik jums tur viss smalki paredzēts, bet ir variants ar līmpapīru, vai kā to sauc. Tirgo būvmateriālu veikalos. Nopērkams metros, vai arī jau sagriezts. Daudzi ar tādu aplīmē skapīšus un t.t.
Man vajadzēja dzīvoklī noslēpt sienas defektus, un kā reiz palika pāri koši sarkans līmpapīrs, ar kuru biju no ārpuses aplīmējusi vannu. Izgriezu dažāda izmēru četrstūrus (ļoti ērti, jo otrā pusē ir rūtiņas ar cm atzīmēm) un to visu dažādos veidos salīmēju uz sienas. Sanāca, ka četrstūri gāžas no griestiem.

Tā ir tikai ideja. Tās līmpapīrs ir nopērkams daudzās krāsās un musturos. Vari variēt un izgriezt ko vien vēlies, pluss atkrīt čakars kāds ir līmējot tapetes, jo papīram otra puse palīmējoša. Tā pat tas samēra viegli nāk nost, kad apnīk.
Nokrāsojiet sienu, kādā krāsā gribas, kaut vai melnā, un līmējiet virsū, teiksim, oranžus bumbuļus:)

Atbildēt | Diskusija


flog

from: [info]flog
date: Mar. 30., 2013 - 08:26 pm
#

ari butu labs risinajums, ashi japsver dzeltenus rimbuljus dazhados lielumos. makslinieks nesmu bet cik gan dikti varetu garam noshaut? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 30., 2013 - 08:31 pm
#

nu tak, pirms tam paņēm papīru un izmēģini to visu ar zīmuļiem.
Vēl labāk no kartona uztaisīt telpas maketu (kā lelles māju bez griestiem. Der kurpju kaste) un visu to tur izmēģināt kā izskatās. Tā var arī telpas izplānojumu izmēģināt.

Nezinu kā šobrīd LV, bet vispār tam papīram ir ļoti daudz variāciju.
Es te veikalā noskatīju žurnālgaldiņu, kurš ļoti patika, bet nebija vajadzīgajā krāsā, tad nu nopirku to pašu līmpapīru, zebras rakstā, un lieta darīta:)

Atbildēt | Iepriekšējais