pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 21., 2006 | 06:35 pm
posted by: eovina in pajautaa

jūs, jaukie, atklājiet man tās vietas un pilsētas, kurām noteikti nedrīkst pabraukt garām, ceļojot pa Spāniju un Portugāli!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Signe

from: [info]copy
date: Jan. 21., 2006 - 06:50 pm
#

tas klosteris kalna galā - monseratta. (un vairāk tāpēc, ka tas brauciens uz to klosteri ir iespaidīgs un skaisti tur, nevis tāpēc, ka klosteris) un barselona, protams :)

Atbildēt


Signe

from: [info]copy
date: Jan. 21., 2006 - 06:55 pm
#

ai, bet man jau liekas, ka visa spānija ir tik lieliska, ka vienalga, kura vieta un kura pilsēta, tik brauc! :)

Atbildēt


from: [info]zveereens
date: Jan. 21., 2006 - 07:24 pm
#

noteikti iegriezies spaanijas dienvidos puerto banus, kura atrodas costa del sol krastaa- tāda spānijas Montecarlo & protams,vienreizēji skati!tas ir arī sundas braucienā no Gibraltāra, tā, ka tur arī pie reizesvarēsi ieskriet, no kurienes kuterītis aizvedīs uz Marocu, kas ir sakidrā dienas laikā saredzama, ai nu sākšu izplūst, tak viss tur ir jāredz un jāizbauda!!

Atbildēt


agressor

from: [info]agressor
date: Jan. 21., 2006 - 08:09 pm
#

karoče, spānija ir kruta, bet portugāle trakāk. spānijā lejas galā ir by default nabadzōgāka, tāpēc tur visādu eye candies ar uz ielas guļošiem vairāk, augšā ir bagātā spaņijas daļa, bet tur nav jūra/okeāns tāpēc jāskatās ir portugāle. spānijā var apskatīt kaut kādu pilsētu pa vidu ceļā uz portugāli, kur ir viss marmorā un kaut kāda ietekme no romas and stuff. goda vārds bez kartes neatceros, bet spāņi ir lepni ne tikai par otro lielāko casino barselonā, bet arī par to mazo pilsētu.
portugāle: lisabona!!! ja nezināji, tad tā ir san francisko kopija asv. ielas kalnainas (check gta:sa un driver 1), sarkano margu tilts tev liks mazliet iečurāt biksiņās, kad baruksi pāri, bet nesaceries īstu okeānu no lisabonas ir grūti ieraudzīt, tikai līči. tāpēc būs jabrauc uz, piemēram, setubal vai sesimbra, īsti vairs neatceros, kur apdegu kā fried pawn. un tad uz augšu arī var, kur viss gar okeānu ir skatīšanas vērts, bet tas, ko teica saz (zveereens) droši vien arī ir smuki, ja tev ir nauda :) labi, pietiks!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zveereens
date: Jan. 21., 2006 - 08:18 pm
#

labi, nezinu par tavu dienvidspāniju, bet manējā galīgi nebija nabadzīga, vairāk vilka uz to posh pusi, bet nu labi, tas tieshām varbūt ir tikai costa del sol krasts un ir arī gan tavas shaurās, puķainās un kalnainās ieliņas, gan grandiozi kalni, uz kuriem ir daļa pilsētas, gan arī jūra un pašā lejā tarifa, kur satiekas vidusjūra ar okenānu, kas arī ir viens no lielākajiem sērfošnas centriem, kas tev nu noteikti patiktu, Agressor!!!!
and stuff..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


agressor

from: [info]agressor
date: Jan. 21., 2006 - 08:20 pm
#

es tak teicu, ka tur arī smuki gar okeānu/vidusjūru, ja ir nauda !!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zveereens
date: Jan. 21., 2006 - 08:31 pm
#

lai to visu apskatītu, nav jāmaksā

Atbildēt | Iepriekšējais


agressor

from: [info]agressor
date: Jan. 21., 2006 - 08:29 pm
#

omg!!!! ko es aizmirsu portugālē ir džīzes, kas skatās pāri okeānam ar atplestām rokām un tādu pašu brazīlijā!!! must see!!!

Atbildēt | Diskusija


nedaudz par īsu

from: [info]eovina
date: Jan. 21., 2006 - 08:33 pm
#

kur, kur, kur?

Atbildēt | Iepriekšējais


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Jan. 21., 2006 - 09:25 pm
#

Portugaalee obligaati jaaredz Evora - sena pilseeta ar kolonnaam un arhitektuuru no pirms kristus laikiem, kaa arii galvaskausu kambaris, un vispaar pilseeta vienkaarshi fantastiska!
No spaanijas man vislabaak patika piejuuras/okeaana pilseetinja Tarifa, kaa arii jau visu piemineetaa Barselona!

Atbildēt


E.

from: [info]kleera
date: Jan. 23., 2006 - 01:35 pm
#

Barselonu!!

Atbildēt