pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 18., 2013 | 12:53 pm
posted by: dienasgramata in pajautaa



Kāda bija pirmā teātra izrāde, kuru tu aceries?

Šīs atmiņas ir patīkamas vai baisas? Tevi aizveda vecāki vai skolotāja? Kas šajā izrādē bija dīvainākais, ko tu nekādi nevarēji saprast?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {32}

from: [info]sii
date: Feb. 18., 2013 - 03:09 pm
#

Neatceros nevienu izrādi kā izrādi, bet kaut ko citu saistībā ar to. Pirmajās klasēs mācoties, uz mūsu miesta kultūras namu bija atbraucis izrādīties laikam Pifs (bet īsti neatceros). Gāja visas mazās klases, izrādes bija dažādos laikos - mūsējie kaut ko sajauca un pirmoreiz atnācām nelaikā, noskatījāmies, pēc tam daži vēlreiz savā laikā un noskatījāmies vēlreiz. Bija jautri.

Ko tiešām atceros pēc nosaukuma, bet neatceros, kura pirmā:
Augstākminētā "Momo" - Nacionālajā teātrī. Atceros, ka patika, bet, kas tur bija, neatceros. Pirmoreiz biju Nacionālajā teātrī, sēdējām ložā, starpbrīdī bija baigā burzma. Man patika pats teātris.

Jaunatnes teātrī "Suns un kaķe". Nav nekādu atmiņu ne par izrādi, ne par to, vai patika, vai nē, bet nez kāpēc šķiet, ka tur no skatuves skatītāju virzienā lēja kaut kādu ūdensstrūklu, kas palicis atmiņā kā "apčurāja skatītājus". Bet nav ne jausmas, vai šīs atmiņas ir īstas un tā tiešām bija.

Atbildēt