pajautaa

Pansionāti

« previous entry | next entry »
Dec. 7., 2012 | 11:20 pm
posted by: leel in pajautaa

Tātad- cik viegli/grūti /iespējami ir palīdzēt veco ļaužu aprūpes namiem? Ir vēlme un laiks, trūkst apstiprinājuma, ka iestāžu vadība atbalsta pašdarbnieku aktivitātes. Ideja ir par koncertu, dzejas lasījumu vai ko citu, kas šos cilvēkus spētu iepriecināt. Vieta- Zemgale, Dienvidkurzemes. Palīdzēs jebkāda pieredze šajā jomā. Paaaldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

izkapts

from: [info]izkapts
date: Dec. 8., 2012 - 01:10 am
#

Savulaik ar teātri mēģinājām vienā pansionātā un kā samaksu par mēģinājuma telpām mēs uzstājāmies pansionāta iemītniekiem. Bet tas viss kaut kā oficiāli, kā organizācija. Kaut gan man liekas, ja tev ir plāns, tu to vari arī piedāvāt. Ja viņiem liksies ok, tad jau arī sanāks.

Lai veicas!

Atbildēt


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Dec. 8., 2012 - 02:05 am
#

palīdzēt, man liekas, vat mierīgi. savulaik ar vidusskolas kori sarīkojām pendžām ballīti, cienāja mūs mandarīniem un raudāja. tā ka ideja ļoti ļoti atbalstāma un iespējama. pamēģini vienkārši pansionāta vadību sazvanīt un parunāties.

Atbildēt


spazio_zero

from: [info]spazio_zero
date: Dec. 8., 2012 - 03:15 am
#

Mēs ar kori savulaik i vājredzīgo pansionātā juglā, i kaut kādos bērnu namos uzstājamies, ir viņiem vēlme ko tādu redzēt.

Atbildēt


from: [info]shi
date: Dec. 8., 2012 - 07:54 am
#

Var sazinaaties ar pansionaatu un mierigi staastiit savu ideju! Vecie ljauzhi dikti priecaajas,kad kaads pie vinjiem speciaali brauc. Domaaju,ka nevajadzeetu buut probleemaam.

Atbildēt