pajautaa

dzirdes aparāts

« previous entry | next entry »
Nov. 20., 2012 | 12:25 pm
posted by: flitta in pajautaa

Vectētiņam 90 gadu jubileja, ļoti vēlos viņam jaunu dzirdes aparātiņu uzdāvināt (viņs ne par ko negrib atteikties no vecā, bet tas tāds padraņķīgs un bieži "pīīīīkst" un džinkst). Skatos šobrīd ir divas tirgotavas iekritušas acīs - Retone barona ielā un LNS Surdotehnikas palīdzības centrs (nedzirdīgo savienība. Kuru Jūs ieteiktu, varbūt kādam kāda pieredze šai sakarā. Saprotu, ka tas arī diezgan naudietilpīgi (lai gan vēl nevaru iedomāties - cik), bet vēlētos kvalitatīvu un uzticamu to aparātiņu tā ka... Paldies, ja kādam ir kas sakāms. :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

flitta

Re: +daudz

from: [info]flitta
date: Nov. 20., 2012 - 09:30 pm
#

Jā, zinu, kā tas ir Lielbritānijā, arī ir paziņu pieredze un tieši tāda pati.
Vectētiņu gan nevaru aizfīrēt uz Angliju, grūti jau pierunāt veco nomainīt un aiziet uz konsultāciju vai atļaut dakterim atbraukt pie viņa.
Kā šodien noskaidroju, uz valsts apmaksātu/līdzapmaksātu dzirdes aparātiņu jāstāv rindā vismaz 1.5 gadi, tas neder, šajā gadījumā, būs vien jāpērk, ceru, ka nebūs 10tk. Nav jau tā, ka vectētiņš pilnībā neko nedzirdētu, tāpēc ceru, ka arī aparātiņš būs tāds vidējas klases, pastiprinošs, nevis ļoti nopietnas dzirdes traucējumu labošanai. Būs jau labi. :)

Atbildēt | Iepriekšējais