trubu šķidrums

« previous entry | next entry »
Okt. 22., 2012 | 10:30 pm
posted by: tiesibsargs in pajautaa

mums te regulāri virtuvē aizdambējas izlietne. nu, it kā jau cenšamies visādas figņas, kafijas biezumu utml tur negāzt, bet nu tāpatās tur aiziet tā štelle ciet...

kādu šķidrumu lietot ir visefektīvāk tādos gadījumos? negribas pārmaksāt, bet negribas arī maksāt mazu naudiņu par līdzekli, kas darbojas pārāk švaki.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

Re: >>>

from: [info]adinkra
date: Okt. 23., 2012 - 01:40 pm
#

A kā tieši to dara? Ieber sodu un etiķi pa virsu un skalo nost vai jāpatur?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


peleejums

Re: >>>

from: [info]peleejums
date: Okt. 23., 2012 - 04:42 pm
#

Jāpatur, līdz viss izreaģē. Divkāršs efekts: spiediens no gāzēm, un tiešā reakcija, kas sagrauž aizsērējumu. Man parasti līdz, bet ar matu kunkuļa aizsprostojumu nu tā ir kā ir, ne vienmēr, matus var izķeksēt.

Atbildēt | Iepriekšējais