Thomas naži
« previous entry | next entry »
Okt. 11., 2012 | 02:18 pm
posted by: dzjazhui in pajautaa
Pirms kāda laika pirkti Thomas naži no Rimi akcijas. Jautājums: vai drīks šos nažus asināt?
from: scorpse
date: Okt. 11., 2012 - 02:31 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: amatieris
date: Okt. 11., 2012 - 02:33 pm
#
Pašam ir naži, kurus nesanāk labu uzasināt. Un ir tādi, kurus elementāri - nobrauc pāris reizes pa to vīli, un griež mīkstu tomātu tā, ka prieks.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzjazhui
date: Okt. 11., 2012 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Okt. 11., 2012 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Okt. 11., 2012 - 03:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Okt. 11., 2012 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzjazhui
date: Okt. 11., 2012 - 02:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: scorpse
date: Okt. 11., 2012 - 02:37 pm
#
Šmirģelis ir baiss vārds, ne?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Okt. 11., 2012 - 02:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: scorpse
date: Okt. 11., 2012 - 02:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bax55hqy8dlb
date: Okt. 11., 2012 - 02:42 pm
#
Technical Details
This professional range includes a variety of knives and accessories that make any kitchen task a breeze.
The simple classic design with integrated handle and blade eliminates hygiene issues.
They are carefully weighted and balanced for easy food preparation.
Crafted using high quality steel making the blade long lasting and easy to sharpen.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzjazhui
date: Okt. 11., 2012 - 03:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Okt. 11., 2012 - 03:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzjazhui
date: Okt. 11., 2012 - 05:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais