Sep. 1., 2012 | 05:50 pm
No:: augsne

Mana izpratne par psihiatriskām saslimšanām atbilst tam, ko psihiatrijā uzskata par psihiatriskām saslimšanām. Psihoterapija var ietekmēt smadzeņu bioķīmiju, tas ir pierādīts.

Satraucošais ir tas, ka Tavs viedoklis, kas ir visai populārs, var atturēt cilvēku meklēt palīdzību pie psihoterapeita ne vien sākumā, bet pat tad, ja ir jau konstatēts, ka psihiatrija nepalīdz. Kāpēc naglot ciet kādas no iespējamajām izejas durvīm, nedodot cilvēkam iespēju izsvērt pašam? Paziņojot kaut ko, kas nav taisnība. Psihoterapijas vietā te tikpat labi var būt adatu terapija, vitamīnu kūres, baznīca u. tml. Jebkas no tā var palīdzēt, ja ir piemērots, vajadzīgs konkrētajam cilvēkam.

Bet, [info]mufs, ja Tu vispār apsver psihoterapiju, tad ļoti iespējams, ka varētu nākt par labu pat terapija Tev vienai, jo tā būtu iespēja kaut daļēji atbrīvoties no spriedzes par situāciju, izgāzt daudz ko ārā, tāpat terapeits var ieteikt rīcības modeļus, šo to parādīt no citas puses, nekā ierasts skatīties, un tad var būt vieglāk saprast, kā būtu vislabāk rīkoties.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: