« previous entry | next entry »
Aug. 22., 2012 | 03:04 pm
posted by: amatieris in pajautaa

Vot skatos ss.lv auto sludinājumus, un mazliet nesaprotu - kādas tieši darbības solās veikt vīreļi un sievuki, kas sludinājumā piedāvā "palīdzēt nokārtot līzingu"? Tjip, zvanīs sievas klasesbiedram, kas strādā līzinga kompānijā lai piemiedz aci uz nemaksātiem kredītiem; zvanīs "skūtajiem" lai "piešķir krītu"; palīdzēs bankas veidlapu aizpildīt?

Neesmu saskāries un vajadzības arī pašlaik nav - vnk interesanti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Aug. 22., 2012 - 03:17 pm
#

Nu visticamāk attiecīgajam placim ir sadarbība ar kādiem līzinga devējiem, kas nozīmē, ka var iedot savus datus pārdevējam un viņš attiecīgi tālāk saorganizē līzīnga pieteikumus.

Atbildēt


?style=mine

from: [info]darkans
date: Aug. 22., 2012 - 04:24 pm
#

fiktīvi iekārtot darbā

Atbildēt


zverj

from: [info]zverj
date: Aug. 22., 2012 - 04:51 pm
#

Shēma agrāk bija vienkārša. Klients vulgaris nevar dabūt kredītu, jo līzinga formā skaidri gaiši uzraksta alga 200ls mēnesī (jo konvertiņus nevar pārbaudīt). Tad nu persona X zvana savam paziņam līzinga kompānijā ar tekstu "šitam var dot" (tiek izdrukāta feikā darba devēja izziņa vai analogs krāpšanas veids). Līzinga devēja menedžerītis par darījumu saņem % no darba devēja, gan no personas X, persona X veiksmīgi nopārdod auto (jo klienti, kas maksā skaidrā naudā ir piekasīgāki), klients saņem auto, ko līdz šim nevarēja atļauties. Visa shēma izklausās baigi forši - it kā riska "maz", jo nodrošināts kredīts ar mantu, līdz momentam, kad jāatņem vesela kaudze auto nemaksātājiem un kaut kur tie jārealizē (kas ne vienmēr ir labi kopti).

Atbildēt | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Aug. 22., 2012 - 05:43 pm
#

ja nav labi kopti, tad līzinga devēji vēl pieprasa apmaksāt starpību starp auto tagadējo vērtību un nesamaksāto lžinga summu. to gan viņiem piedzīt izdodas tikai caur tiesu izpildītājiem un no bankas konta automātiski turpmākos 30 gadus atskaitās 30 lati mēnesī tiklīdz kontā ir virs 100 latiem or smth.

Atbildēt | Iepriekšējais