« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2012 | 07:58 pm
posted by: ostrov in pajautaa

Labvakar.
1. Cik jums izmaksāja autovadītāju tiesību iegūšana?
2. Un cik ilgā laika posmā?

Paldies.

upd. pievienojiet, luudzu, arii gadu, kuraa papiirs ieguuts.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

ne e

from: [info]guru
date: Jul. 9., 2012 - 02:29 pm
#

Manam instruktoram nesen ir bijuši vairāki cilvēki, kuriem steidzami, steidzami vajag, vajag. Meitene nolika mēneša laikā, ļoti bieži braucot. Puisis nedēļas laikā iemācījās, braucot katru dienu pa 2 reizēm no rīta un vakarā. Teorija jau bija nolikta gan.
Pie normāliem apstākļiem trīs mēnešos var iemācīties braukt, ja brauc 2-3 reizes nedēļā. Sākumā labāk 2 reizes, jo vajag psiholoģiski pierast pie braukšanas vispār. Tajā laikā teorija jānokārto.
Kau kādi 100 LVL teorija un visas atļaujas. 10 LVL par braukšanu (man tajos ietilpst 2 braukšanas nodarbības), kopējā summa atkarīga no tava talanta.
Skola Vanags, instruktors Juris Dzenis. Šis vismaz nav tas instruktors, kas velk garumā visu, lai tik nopelnītu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ostrov
date: Jul. 9., 2012 - 02:59 pm
#

Aaaj, paldies, par super izsmeljosho atbildi.
Noder. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ostrov
date: Jul. 9., 2012 - 03:01 pm
#

saki, luudzu, teorija ir jaapmeklee obligaati vai arii njemu graamatu iemaacos un eju kaartot eksaamenu? un cik ilgi uz vinju jaaiet?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ne e

from: [info]guru
date: Jul. 10., 2012 - 09:16 am
#

To, cik ilgi uz teoriju jāiet, ir atkarīgs no tā, kurai grupai pieslēdzies. Kad es savējo izvēlējos, tad tās, kas bija darba dienās vakaros mācījās vairāk par mēnesi (kādas 6 nedēļas). Tāpēc es izvēlējos iet brīvdienu rītos un tad bija 4 nedēļas, jo nodarbības ilgāk iet. To visu var redzēt skolu mājas lapās. Vanagā šeit - http://www.vanags.lv/vanags2008/autoskola.aspx?vieta=riga&action=macibulaiks
Varbūt ir kāda skola, kur ir biežāk nodarbības kā 2 reizes nedēļā, tad jau noteikti ātrāk var. Bet man tāda info nav.

Es pati uz kādām 2 nodarbībām nebiju tikai. Bet bija tādi, kas biežāk nenāca. Ja visu samācies, tad ir ok visas neapmeklēt (nezinu vai ir noteikts kāds minimālais stundu skaits, kur toč jābūt), bet apmeklējot, daudz vieglāk ir izprast to visu.

Vēl jāpievērš uzmanība tam, ka, lai dabūtu baltās tiesības, ir jāiziet med.apskate. Vanagā atnāca sieviete un paprasīja -brilles ir? Nav. Narkotikas lieto? Nē. Un ar to arī viss beidzās. Samaksā 15 LVL un dabū papīrīti, ka esi vesela. Bet drusciņ lētāk ir arī Veselības Centrā 4, piemēram, tik nezinu kādos laikos.
Un vēl pirmās palīdzības kursi. Jādabū arī tā apliecība. Šitos abus parasti organizē skola, bet jāseko līdzi, kad tieši, jo bieži rodas pārpratumi ar laikiem un ja nedabū šos 2 papīrus, tad viss process ievelkas.

Atbildēt | Iepriekšējais