pajautaa

likums vs kaņepīte

« previous entry | next entry »
Jul. 2., 2012 | 10:56 pm
posted by: confusius in pajautaa

Roku likumi.lv, neko sakarīgu neatrodu.
Ko māte Latvija domā par marihuānas glabāšanu un lietošanu? Viss, ko atradu, ir, ka 0-1g esot "neliels daudzums", 100g+ esot "liels daudzums" (pa vidu - krēslas zona?).
Tad nu - ja sagūsta, piekauj un izņem no kabatām 0.9g, tad drīkst iet mājās vai kā?
Un, ja trāpās kādu dienu priecīgs prāts taisni no marihuānas, nevis, kā parasti, no domām par mīļoto tēvzemi, tad tas tā kā arī skaitās ļauni un oficiāli nicināmi?
Nekad mūžā neesmu neko reibinošu lietojis, esmu tikai griezies pats ap savu legālo asi, bet esmu dzirdējis, ka tagad visa tā negantība dikti izplatīta - ja nu man ņem un uzklūp un pa kluso saliek portfelī :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Dižais Konfūzijs

from: [info]confusius
date: Jul. 3., 2012 - 04:47 pm
#

runājot par lupatām, es tepatām nupatām izlasīju likumos, ka hašišs skaitās neliels daudzums līdz 0,1g.
šausminoša pasaule, kur bardzība ir tik daudz stiprāka par mīlestību, bet tāda jau tā mežoņu un idiotu daba, dvēsele un liktens liktā nasta. tad nu vismaz ļauj par prieku tiem, kas prieku neieredz, vergot pastā. kaut arī tā pēc visām definīcijām ir verdzība, tas laikam ir labāk par nolaupīšanu un spīdzināšanu, ko dēvē par "cietumsodu".
cik labi, ka pagaidām esmu izrādījies likumpaklausīgs. un tomēr bīstos, apjauzdams likuma dievu savstarpējos konfliktus un to, ka likums nevis sargā, bet allaž apsūdz - atliek vien cerēt uz Laimes māti Nejaušību un uz dievu žēlastību, ka netrāpīšos nevietā un nelaikā. tik bargs un nevaldāms ir Likums, akmens milzis, no nāves ēnu ielejām uzcelts, bezatbildīgs un brīvs savā sašķeltā prāta ārprātā, ka pat likumsargi, kas uztur noziedzības organizētību, vairs nav pielūdzami un ir zaudējuši visu koleģialitāti ar bezgalīgo briesmoni. lai Laima sarga no Leviatāna un lai likumsargi tālus ceļus no mums visiem apkārt iet, līdz atbrīve nāks kā meteorīts un visu šo aizvēsturisko dinozauru mežonību pārkausē lai arī pretīgos, tomēr brīvos un telpā un spēkā ierobežotos prusakos un žurkās!

Atbildēt | Iepriekšējais