pajautaa

par pasta sūtījumiem

« previous entry | next entry »
Jun. 28., 2012 | 07:05 pm
posted by: josie in pajautaa

Vot interesanti uzzināt: pasūtīju ārzemju žurnālīti, bet izrādās šamo nes ar kurjeru. Pirmo numuru tā arī nedabūju, jo, kad tas kurjers bij nācis, tad laikam neviens nebij mājās. Vopšem jautājums iz sērijas: vai tad pastam nav jāpiegādā kāds info, nu tur lapiņa, ka attiecīgais sūtījums, ja nav nodots rokās, atrodas uz konkrētu laiku pastā vai tml? Šai gadījumā pie tā numura tā arī netiku, jo šamie to laikam nosūtīja atpakaļ (pati biju ārzemēs, bet brālis bija mājās, lai it kā to saņemtu). Tūliņ būtu jāpienāk nākamajam, bet es te sēžu kā uz ugunīm savās aizjūras zemēs un baiļojos, ka atkal nenotiek līdzīgi!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Jun. 28., 2012 - 07:40 pm
#

ja piegaada kurjers tad normaals kurjerdienests/pasts zvana, ja pasts un tu neesi majas tad sanjem lapinju pastkaste ar uzaicinaajumu ierasties pastaa vai piezvaniit un vienoties par laiku kad piegaadat.

Atbildēt | Diskusija


džozija

from: [info]josie
date: Jun. 28., 2012 - 07:50 pm
#

hmm, jā, laikam tur tas keiss, jo, kad piegādāja pirmo žurnālu, es biju ārzemēs ar citu numuru, nekā parasti. Nu, cerams, šamie tagad zvanīs, jo esmu iedevusi visādus numurus

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]atis
date: Jun. 29., 2012 - 12:23 pm
#

Uzraksti tam kurjeram, lai met pastkastītē, tu viņiem atļauj. Ja viņi daudz muld, ka tā nevar, vajag parakstu vai Tavu klātbūtni utjp., tad uzraksti žurnāla abonēšanas daļai (vienmēr mājas lapā ir īpaša sadaļa), ka LV konkrētā firma ar kuru līgums, cūkojas un nāk dienas laikā, kad tu neesi mājās.

Nevajag domāt, ka liela firma un viņiem tāds abonents LV ir pofig, Parasti kurjerpastiem ir globālie līgumi un ja kundes sūdzās, viņi riskē ar lielu naudu. Katrā ziņā, situācijas ar ārzemju žurnālu piegādi līdz šim esmu traki veiksmīgi tā risinājis.

Bet ja tas ir Latvijas pasts, kas piegādā, tad zini, ka šitā vaina ir hroniska. Nenes uz mājām, jo slinkums, bet vēlāk saka, ka neviens nebija mājās. Dažreiz pat lapiņu neiemet pastkastē, jo pofig. Te nav vērts muti pat dzesēt ar vietējiem, kuri domā, ka saņem mazu algu un tādēļ ir atļauts viss, vajag mudīgi sūdzību LV pasta direktoram rakstīt, tad viss zibens ātrumā atrisinās.

Atbildēt