pajautaa

velo veikals Valkas ielā

« previous entry | next entry »
Apr. 11., 2012 | 10:11 am
posted by: baklezhaans in pajautaa

Varbūt kāds ir saskāries ar šo iestādi (Dutch Bike Valkas 7, ieeja no Hanzas ielas puses)?! Kādas atsauksmes?! Tiešām tiek tirgots lietots ričuks par jauna cenu?! un, ka tie holandieši nekam neder, nojāti utt.?!

paudies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Apr. 11., 2012 - 11:37 am
#

OMG tikai 200 ls? 200 ls ir DAUDZ priekš velosipēda. Ja cilvēks negrib zaudēt nervus zagļu dēļ, tad tas ir pārāk daudz. kam tu to velo gribi? Ikdienā pārvietoties, nebaidoties, ka šamo tev nospers no pirmā staba, vai stilot svētdienas izbraucienos, kur velosipēds netiek no acīm izlaists? Es parasti bāzējos uz pirmo variantu, jo sevišķi, kad viens velo (75ls, pirkts lietots, bet kopts) jau aizgāja pa zagļu taku. Pilsētas velosipēdu JAUNU nopirku pa 100 ls un 4 gadu laikā šams no manis ir prasījis tikai vienu remontu, braucu visos laikapstākļos, ik lietu, ij sniegu redz velo, ij 20kg uz grabažnieka un 10kg grozā, ij kritienus un sistas riepas.

2. iekš dutch bike nopirku sev velo pa 70 latiem, pērkot piespiedu nomainīt sēdekļa stuti un un stūri, kura bija nenoliedzami stilīga, bet neērta pēc paša nelabā. Pēcāk ar laiku nomainīju arī bremzes, riepas, rokturīšus. Un sēdekli, kuru salauzu krītot. vēlaizvien tavu 200ls latiņu neesmu sasniegusi un braucu kā lielais.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Go Ahead And Cry

from: [info]baklezhaans
date: Apr. 11., 2012 - 11:45 am
#

zagļi nebaida, jo nav doma, nekur parkoties, kur viņi ir, mājas - darbs. katru dienu sanāktu 50km. negribas naudiņu atdot par tādu, ar kuru es mocītos, nevis viegli paceltu galvu - aizlaistu ar vismaz 20km/h. un vēl nelielai izklaidei nedēļas garumā, kad velo nākas paciest līdz max 100km dienā.

OMG par cenu, ir no tiem miljons citiem cilvēkiem, kuri domā, ka mana atveltītā summa velo ir priekš kaķiem, jo redz normāls velo sākoties tik no 300 O_O

īsāk sakot, KAPI, ar to velo iegādi :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


- [info]

Entitious

from: [info]unknown_entity
date: Apr. 11., 2012 - 12:06 pm
#

uz 40 stāvu? O_o

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Apr. 11., 2012 - 05:05 pm
#

Nu pa Rīgu braucot man vidējais gandrīz vienmēr ir bijis zem 20km/h, kgan tas kā kurā maršrutā - imantas veloceliņš vienmēr ir ar gājējiem un bērniem pilns + krustojumi, luksofori, etc.. Labāk braucu ilgāk un piesardzīgāk, bet bez traumām un avārijām. Pa šoseju protams ir cits jautājums..

dutch bike pirktais man sver kkur 13..14kg, pilsētnieks - ~16..17.

Atbildēt | Iepriekšējais