pajautaa

santehniķis boilera nomaiņai.

« previous entry | next entry »
Mar. 20., 2012 | 02:56 pm
posted by: ripp in pajautaa

man pēdējā laikā daudz visādu jautājumu, ja.
tātad, ir vajadzība nomainīt veco 80l boileri pret jaunu visticamāk tāda paša tipa boileri. ir vajadzīgs cilvēks, kas varētu ieteikt labāko un pats arī veikt nomaiņu. vēlams lai tas nemaksā tik pat, cik pats boileris. obligāti, lai cilvēks ir uzticams un profesionāls.
nezinu, cik liela vērtība tā ir, bet par darbu varētu atdot arī veco boileri (nu gan jau kkāda jēga no viņa ir un kkāda vērtība viņam ir).

jā, boileris ir horizontālais, piekārts pie sienas (nav ne jausmas, kā viņi dabūja gatavu boilera piekāršanu pie reģipša sienas, bet fakts) un jauno gribētu pielikt turpat. vannas istaba ir šaura un maza.

lūdzu, iesakiet šādu cilvēku (saprotu, ka vajadzīgs santehniķis).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]eermaniitis
date: Mar. 21., 2012 - 07:06 am
#

nez, es pats boilerus liku cik nu bijušas vajadzības - nav nekāda raķeštehnika ;)

iesaku ņemt firmas nevis no-name - man elektroluksis iet jau virs desmit gadiem - a no-neims atnāca vaļā - appludināja vanasistabu un ko neko ;)

a kas vecajam vainas - var būt vienkāršāk nomainīt sildelementu kā jaunu boileri pirkt?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Mar. 21., 2012 - 07:09 am
#

santehniķis nav vajadzīgs - der jebkurš tehniķis ar stellatslēgu un var būt urbi ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


iokaste

from: [info]iokaste
date: Mar. 21., 2012 - 07:57 am
#

santehniķis tur īsti nav vajadzīgs, jo šļaukām ir blīves jau defaltā, tur vajadzīgi divi mužāni (lai paceltu un nostiprinātu).
pa 20 latiem un veco boileri (ja tas strādā) es pasauktu gatiņu un to izdarītu (sestdienā vai svētdienā). jaunā boilera iegāde uz tavu atbildību.

Atbildēt


from: [info]pieninjsh
date: Mar. 21., 2012 - 11:25 pm
#

Piekrītu, ka nav jāsauc nekāds superpro tehniķis. Tieši šobrīd un tagad, pats veicu vannasistabas un wc remontu. I podu i boileri pats nomainīju. Tākā 'pa draugam' domāju var sarunāt jebkuru sakarīgu čali, par polšu vai minetu.. vai kas nu kuram tuvāks. Ieraugot K-rautā un depo šo lietu uzstādīšanas cenas - kautkas ap 30ls, smiekli nāk. Pajautājot sīkāk, tā tiešām ir tikai uzstādīšanas cena! Vecā poda/boilera demontāža cenā nav iekļauta :D

Un vēl - veca boilera (elektriskā) vērtība ir ļoti zema.. principā vai nu lūžnu cena, vai 'ja nu kādam nodedzis un steidzami vajag darbojošos vietā'. :)


Atbildēt