pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 18., 2012 | 12:52 pm
posted by: samantta in pajautaa

Krīze, un mammu nevar sazvanīt! :D
Cepeškrāsnī ir cūkas cepeša šķēles. Cepās nu jau kādas 50 minūtes uz 160 grādiem (konvekcijas krāsns), bet jau ir dikti brūna no abām pusēm, sāk jau palikt bail, ka piedegs, bet gaļa vidū vēl stipri jēla. Kā samazināt to brūnēšanu lai nepiedegtu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]sursurs
date: Mar. 18., 2012 - 06:47 pm
#

nu jau par vēlu laikam - viss ir izcepts :D Bet nu fyi (varbūt kādreiz kkur noder) - es cepu parasti visu bez follijas (jo man slinkums to pirkt) - vnk cepot ik pa brīdim apšļakstu to pasākumu ar drusku ūdeni (un/vai to šķidrumu, kas no pašas gaļas satek)..
Izcepas viss oki un nekas neapdeg - turklāt cepu vēl nevis šķēles, bet gan veselu gabalu, kurš jācep pat vairāk kā 2h... Tā kā viss ir iespējams :)

Atbildēt | Iepriekšējais