« previous entry | next entry »
Mar. 18., 2012 | 12:52 pm
posted by: samantta in pajautaa
Krīze, un mammu nevar sazvanīt! :D
Cepeškrāsnī ir cūkas cepeša šķēles. Cepās nu jau kādas 50 minūtes uz 160 grādiem (konvekcijas krāsns), bet jau ir dikti brūna no abām pusēm, sāk jau palikt bail, ka piedegs, bet gaļa vidū vēl stipri jēla. Kā samazināt to brūnēšanu lai nepiedegtu?
Cepeškrāsnī ir cūkas cepeša šķēles. Cepās nu jau kādas 50 minūtes uz 160 grādiem (konvekcijas krāsns), bet jau ir dikti brūna no abām pusēm, sāk jau palikt bail, ka piedegs, bet gaļa vidū vēl stipri jēla. Kā samazināt to brūnēšanu lai nepiedegtu?
from: sursurs
date: Mar. 18., 2012 - 06:47 pm
#
Izcepas viss oki un nekas neapdeg - turklāt cepu vēl nevis šķēles, bet gan veselu gabalu, kurš jācep pat vairāk kā 2h... Tā kā viss ir iespējams :)
Atbildēt | Iepriekšējais