pajautaa

Konts Latvija

« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2012 | 09:42 pm
posted by: flog in pajautaa

jau kadu laiku dzivoju arpus Latvijas un doma doties uz nakamo valsti, bet dazhadu pardomu rezultata izdomaju ka gribu tomer kontu ari Latvija. Tiri kadai naudas uzglabashanai un ljaut piekljuvu shim kontam vel paris cilvekiem (gjimenes locekljiem). Tuvakaja laika nav planots paradities Latvija lidz ar to personiga ierashanas isti neiederas shaj plana- vai es varu atvert kontu kada Latvijas banka bez persinigas ierashanas? ashi uzgaju tikai Swedbank un shie saka ka shita viss nevares. vai tad nu tiesham 21.gs. to nevar nokartot?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]quasi
date: Mar. 13., 2012 - 10:54 pm
#

nevajag Svedbank - https://twitter.com/#!/Shwedbank -
vajag pie kādas klientiem draudzīgākas bankas iet.

Parex laikā, ja Tu spētu sevi identificēt, es domāju, ka viņi piekristu Tevi pieņemt kādā no savām filiālēm un uz tās identifikācijas pamata atvērt arī Latvijas mātē kontu.

Vislabāk būtu iet uz tādu tīklu, kas ir pārstāvēts abās mērķa valstīs.

Piemēram, BNP Paribas neder, bet der Unicredit, DNB Nord, un tādas. Swedbank jau ir tikai Sviedrinā un Baltijā, pastalainos nokāst.

Atbildēt


déjà vecu

from: [info]dejavu
date: Mar. 13., 2012 - 11:46 pm
#

Aizej uz vēstniecību un uztaisi notariāli apstiprinātu pilnvaru kādam, kas ir LV un var tavā vietā gan atveŗt kontu, gan veikt citas nepieciešamās darbības ar to.
Vismaz manā gadījumā tas strādāja.

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Mar. 14., 2012 - 07:29 am
#

Jā, šitā var.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]atis
date: Mar. 14., 2012 - 07:28 am
#

Dari otrādi. Lai kāds no ģimenes locekļiem uztaisa (ja ir Latvijā) un ļauj piekļuvi Tev. Ja jau arī citi to var izmantot, kāda starpība uz kura vārda tas viss ir?

Bet uztaisīt bez nebūšanas Latvijā būs grūti. Laikam Rietumu bankā to var, bet par velti tas nebūs. Paliek vēl pilnvara kā jau te augstāk minēja.

Atbildēt