klavieres

« previous entry | next entry »
Mar. 8., 2012 | 08:23 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Labvakar!
Rīt būs mana pirmā reize, un vēlējos noskaidrot kaut ko sīkāk par to. Ar ko sākt, kā turpināt... kā beigt zināšu pats.

Jautājums - kā no 3 stāva nonest klavieres? Kā (ja to vispār vajag) sagatavot tās nešanai? Vnk ķerās visi klāt kur katrs var? Ir kāda speciāla tehnika/paņēmieni kā to dara?
Cik čaļu cēlēspēks būtu vajadzīgs?


Klavieres šāda tipa: http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/books-music-movies/music-sinema/musical-instrument/keyboard/fmbjg.html

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

K

from: [info]rkktzd
date: Mar. 8., 2012 - 11:37 pm
#

man īstenībā gan patīk tas dēļu variants - klavieres ir tik mežonīgi smagas, ka viņas diezvai slīdēs ātri un visticamāk, viņas nāksies vēl drusku pastumt. protams, ka jātur pretī, lai neieskrienas, ja nu tomēr slīd labi. lielākā problēma varētu būt, kā nobloķēt dēļus, lai viņi neslīd prom ar visām klavierēm, ja dēļi ir trepju garumā, tad ideāli, viņi atspiedīsies pret grīdu kāpņu laukumiņā, bet apkārt jau nemētājas tādi dēļi, akurāt, tādā garumā, kā tev vajadzīgs.

tavam variantam tur sanāk, ka vajag 6 večus, ja var dabūt tik daudz, tad ļoti labs variants. vienīgi 2 veči nepacels klavieres, vismaz ne atrodoties klavierēm pa vidu, ja visi 6 cels, tad vispār nekādu problēmu. ānē, tu laikam domāji, ka 4i veči. nu jebkurā gadījumā visiem jāceļ un jānes.

Atbildēt | Iepriekšējais