pajautaa

kur pirkt bērnu slēpes?

« previous entry | next entry »
Feb. 19., 2012 | 12:14 pm
posted by: sancha in pajautaa

Gribas sīcei(7 gadi) nopirkt slēpes. Pati ar slēpošanu esmu uz jūs un nav ne jausmas kādas pirkt un KUR pirkt? Kas jāņem vērā, cik garām jābūt? Vajag, nevajag pirmajām slēpēm slēpju zābakus utt?
Salasījos visādos forumos, ka slēpēm jābūt aptuveni auguma garumā, pirmajām var iztikt ar saviem ikdienas zābakiem, nūjām jābūt tik un tik garām.

Ir kaut kas vēl, kas jāņem vērā? KUR pirkt, izņemot interneta veikalus(atradu šādu: http://a5.lv/lv/info/bernu-komplekts-rmp-120cm-349-06120-13280027054.html).

Protams, vēlams, lai nebūtu par kosmiskām cenām, jo visticamāk tas būs šīs sezonas pāris dienu prieks, kā jau ar bērniem parasti notiek.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Feb. 20., 2012 - 09:13 am
#

Garums šādā vecumā derēs 10cm virs auguma, nūjas līdz padusēm. Slēpes būs klasikai, ar iestrādātām rieviņām, lai nesit atpakaļ (šādā vecumā ar slidsoli niekoties nerekomendē). Mysport.lv bērnu kopmplekts slēpes ar stiprinājumu parastajiem zābakiem un nūjas ap 30 Ls, tādas var dabūt arī Depo. Bet atlikušajai ziemai lētāk un izdevīgāk paņemt nomā pie trases, tur būs ar īstajiem zābakiem.

Atbildēt